Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Γάλλος κέρδισε δύο φορές από ένα εκατομμύριο ευρώ στην ίδια λοταρία

Ένας Γάλλος κέρδισε δύο φορές στην ίδια λοταρία από ένα εκατομμύριο ευρώ μέσα στον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μετέδωσαν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης, κάτι που σύμφωνα με τους μαθηματικούς έχει περίπου μια πιθανότητα στις 16 τρισεκατομμύρια να συμβεί.

Αστυνομικός θήλασε νεογέννητο που είχε εγκαταλειφθεί μέσα στα σκουπίδιαΓυναίκα αστυνομικός δεν δίστασε να θηλάσει ένα εγκαταλελειμμένο νεογέννητο, το οποίο βρέθηκε μέσα σε σακούλα, στα σκουπίδια, στα προάστια της πόλης Μπανγκαλόρ, στην Ινδία.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από καταστηματάρχη της περιοχής την Παρασκευή, τον οποίο ενημέρωσε ένας ρακοσυλλέκτης. Είχε βρει το μωρό κλεισμένο μέσα σε πλαστική σακούλα και πεταμένο στα σκουπίδια, κοντά σε μία οικοδομή.

Θεαματικό φεστιβάλ «ζωντανών αγαλμάτων» στο Βουκουρέστι

Στις ταινίες έχει τύχει πολλές φορές να δούμε αγάλματα να παίρνουν ζωή. Μια παρόμοια εμπειρία μπορούν να βιώσουν επισκέπτες στη ρουμανική πρωτεύουσα απολαμβάνοντας τη μαγεία του διεθνούς Φεστιβάλ των Ζωντανών Αγαλμάτων.

Δανειστική Βιβλιοθήκη Ελληνικής Κοινότητας Δανίας

Τα βιβλία της Δανειστικής Βιβλιοθήκης της Ελληνικής Κοινότητας Δανίας προέρχονται από δωρητές και ο αριθμός τους θα αυξάνεται με τις νέες δωρεές.

Η κοινωνική δράση των πολιτών της Πιερίας σε άρθρο της Süddeutsche ZeitungΜια από τις μεγαλύτερες και έγκριτες γερμανικές εφημερίδες, η Süddeutsche Zeitung, φιλοξενεί στο χθεσινό της φύλλο, Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, ένα άρθρο αφιερωμένο στο έργο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου».