Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ο απίστευτος λόγος που μια γυναίκα έκανε μήνυσε τον άντρα της και του ζητάει 300.000ευρώ !

Μία γυναίκα από την Δανία έκανε μήνυση στον σύζυγό της, κατηγορώντας τον ότι ευθύνεται για την επαγγελματική της αποτυχία.
Το παράδοξο στην ιστορία είναι ότι η Emma F. Mikkelsen ισχυρίζεται πως ο σύζυγός της ευθύνεται,

Ένα μπαρόκ παραμύθι στη ΧαϊδελβέργηΜεσαιωνικοί πύργοι, πλακόστρωτα δρομάκια και καταπράσινα δάση υπόσχεται η Χαϊδελβέργη στους επισκέπτες.

Η γραφική πόλη της Γερμανίας είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Νέκαρ και χρονολογείται από το 1196. Στο παρελθόν αποτέλεσε το κέντρο του γερμανικού ρομαντισμού και πηγή έμπνευσης για φημισμένους ζωγράφους, ποιητές, συγγραφείς και φιλοσόφους.

To χρυσό μέλι από την Μακεδονία που φτιάχνεται πάνω από τάφο της Αμφίπολης με θεραπευτικές ιδιότητες

Υπάρχει ένα υπερπροϊόν που φτιάχνεται στην Μακεδονία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αμφίπολης. Λίγα μόλις μέτρα από τον μεγαλοπρεπή τάφο της Αμφίπολης υπάρχουν οι εγκαταστάσεις από το καλύτερο και μάλιστα βραβευμένο ροδόμελο σε όλο τον κόσμο.

Η Πύλη της Κολάσεως και το «Τείχος της Κυρίας» στο ΜάαστριχτΧτισμένο στις δύο πλευρές του ποταμού Μεύση το Μάαστριχτ βρίσκεται στο νοτιοανατολικό μέρος της Ολλανδίας μεταξύ Βελγίου και Γερμανίας.

Η πρωτεύουσα της επαρχίας της Λιμβουργίας είναι μια πόλη πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό. Η κάποτε πόλη - φρούριο, είναι γνωστή για το πανεπιστήμιο και τα φεστιβάλ που διοργανώνει ενώ είναι η πόλη που υπογράφηκε το γνωστό σύμφωνο της ίδρυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του ευρώ.

Με κλείσιμο των συνόρων απειλεί αυστριακός υπουργόςΤηλεφωνικές επαφές «με όλους τους ομολόγους του, από την Ελλάδα μέχρι την Σλοβενία», για να εξετάσουν το προσφυγικό, προτίθεται να έχει από σήμερα ο Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Χέρμπερτ Κικλ, του συγκυβερνώντος - με το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς - ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από το Μάουερμπαχ της Κάτω Αυστρίας, όπου ολοκληρώνεται σήμερα μία διημερίδα της κυβέρνησης συνασπισμού.

Τα τρία τοπ φορέματα για το καλοκαίρι του 2018 που θα κάνουν θραύση!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του ερωτισμού και της φινέτσας, με τη γυναίκα να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο.
Ένα φόρεμα για να είναι sik και ξεχωριστό θα πρέπει να έχει τρία βασικά στοιχεία.

Άγνωστοι βανδάλισαν το Άλσος Ηρώων ΕΛΔΥΚ στη Λάρνακα

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν από αγνώστους τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Άλσος Ηρώων ΕΛΔΥΚ στη Λάρνακα.