Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Στο δικαστήριο γονείς που έδωσαν στο μωρό τους το όνομα «Μπενίτο Μουσολίνι»Ιταλικό δικαστήριο κλήτευσε τους γονείς του μικρού Μπενίτο, ενός αγοριού ηλικίας 14 μηνών, να παρουσιαστούν ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να τους υποχρεώσει να αλλάξουν το όνομα του γιου τους, το οποίο του έδωσαν για να τιμήσουν τον παππού του, που ονομάζεται επίσης Μπενίτο.

Βραδιές Jazz, 1 και 2 Ιουνίου 2018 στο Λουξεμβούργο

Ο Μίτος υποδέχεται το καλοκαίρι με μελωδική ΤΖΑΖ, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιουνίου, στη BRASSERIE WENZEL του Abbaye de Neumünster (28, rue Münster L-2160 Luxembourg /http://www.brasseriewenzel.lu).

Ανάληψη καθηκόντων συμβούλου για θέματα του Ελληνισμού της Διασποράς


Καθήκοντα άμισθης ειδικής συμβούλου στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού για θέματα που αφορούν τον ελληνισμό της Διασποράς, αναλαμβάνει από σήμερα η Κατερίνα Ναυπλιώτη - Παναγοπούλου.

Προϊστάμενος εταιρείας αποκαλύπτει τον τρόπο που υπερχρεώνονται οι λογαριασμοί ρεύματος

O τρόπος που οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην χώρα μας κερδίζουν εκατομμύρια από τους πολίτες είναι πολύ απλός αλλά δύσκολα γίνεται αντιληπτός από κάποιον.
Ο πρώτος τρόπος είναι με τον όρο ειδικές χρεώσεις οι οποίες μάλιστα είναι ανάλογες με τις κιλοβατώρες που έχει κάψει η χελώνα.

Έκρηξη βόμβας με 15 τραυματίες σε εστιατόριο στον Καναδά

Περίπου 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τρεις σοβαρά, όταν σημειώθηκε έκρηξη μέσα σε εστιατόριο ινδικής κουζίνας στο Μισισάουγκα, ένα προάστιο του Τορόντο στον Καναδά, μετέδωσαν καναδικά ΜΜΕ και ανέφερε μέσω Twitter η υπηρεσία των τραυματιοφορέων.