Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

H Ελληνική εταιρεία που ανταγωνίζεται τους παγκόσμιους κολοσσούς της μόδας και τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων

Υπάρχει μία εταιρεία που είναι αμιγώς Ελληνική και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και μάλιστα είναι από τους Leaders της αγοράς κοιτώντας τις τεράστιες πολυεθνικές στα μάτια .

Η συσκευή που έσωσε τα ελληνικά νοικοκυριά από τις πρακτικές υπερχρεώσεων

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί και στην Ελλάδα μια τεχνολογική συσκευή που μπορεί και προστατεύει το κάθε σπίτι από περίεργες πρακτικές που έκαναν μέχρι και εχθές οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να φουσκώνουν οι λογαριασμοί που έφταναν στους καταναλωτές.

Αυτό το σουτιέν ευθύνεται για τους πολλούς χωρισμούς ζευγαριών στην Ελλάδα! Κάντε το πείραμα στο αγόρια σας και δείτε αν ισχύει….

Τελικά τι θέλει ένας άντρας για να ξενοκοιταξει;
Ένα ωραίο πρόσωπο, λίγο νάζι, ένα ωραίο στήθος και μία καλή οπίσθια όψη. Ε λοιπόν επειδή το πρώτο είναι κάτι σχετικό και επειδή η ομορφιά είναι κάτι που ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο, και επειδή το δεύτερο είναι κάτι που πολλές φορές δεν είναι καν απαραίτητο.

Ουγγαρία: Εννέα νεκροί σε δυστύχημαΜικρό λεωφορείο που μετέφερε Ρουμάνους επιβάτες συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό με τραγικό απολογισμό εννέα νεκρούς στην Ουγγαρία και καθώς φαίνεται ο οδηγός του λεωφορείου βρισκόταν ζωντανά στο Facebook την ώρα της σύγκρουσης, όπως μεταδίδουν ρουμανικά Μέσα ενημέρωσης.

Ντουμπάι :Ο γάμος που κράτησε μόλις 15 λεπτάΜόλις 15 λεπτά μετά τον γάμο τους, ένας άνδρας στο Ντουμπάι χώρισε τη σύζυγό του, επειδή ένιωσε «προσβεβλημένος» από τις απαιτήσεις του πεθερού του για τα λεφτά, που είχαν συμφωνήσει να του δώσει.

Δύο νεκροί και δώδεκα τραυματίες στο ΤορίνοΔύο νεκροί και δώδεκα τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της σύγκρουσης τρένου με φορτηγό, που έγινε τη νύχτα κοντά στο Τορίνο της Ιταλίας.

Το τρένο χτύπησε το φορτηγό, το οποίο είχε σταματήσει πάνω στις ράγες, και εκτροχιάστηκε.