Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Pimp My Stroller Walk – Σάββατο 26 Μαïου


Προκήρυξη Θέσεων Ομαδάρχη και Καθαρίστριας για το Καλοκαιρινό Σχολείο του Πολυδύναμου Κέντρου ΛακατάμιαςΤο Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας ανακοινώνει την προκήρυξη θέσεων Ομαδάρχη και Καθαρίστριας για την κάλυψη των αναγκών του Καλοκαιρινού Σχολείου 2018.

Για την θέση του Ομαδάρχη οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν πτυχίο στα Παιδαγωγικά ή οτιδήποτε άλλο παραπλήσιο και σχετιζόμενο με παιδιά Προδημοτικής και Δημοτικής ηλικίας προσόν.

Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμου Στροβόλου (Μάιος & Ιούνιος 2018)Μετά την επιτυχία του 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Στροβόλου, που εγκαινιάστηκε πέρσι τον Σεπτέμβριο, ο Δήμος συνεχίζει και φέτος, με το Φεστιβάλ Θεάτρου 2018, τον Μάιο & Ιούνιο, με εμπλουτισμένο πρόγραμμα, στο οποίο θα συμμετάσχουν θεατρικά σχήματα από Κύπρο και Ελλάδα.

Μνημόσυνο του στρατιώτη Χαράλαμπου Χαραλάμπους – 20.5.18Ο Δήμος Αθηένου τελεί το επίσημο μνημόσυνο του στρατιώτη Χαράλαμπου Χαραλάμπους, από την Ξυλοφάγου, που σκοτώθηκε άνανδρα από Τούρκο στην Αθηένου στις 28 Μαΐου 1988, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στην Εκκλησία Παναγίας Χρυσελεούσης Αθηένου.

Επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει εκπρόσωπος του Υπουργού Άμυνας.

Θα ακολουθήσει τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του στρατιώτη στην οδό Ευαγόρου.

Γύρος Αγίου Αθανασίου Κύπρου 2018


Πρωταθλητής ο Λαζαρίδης στο ΧάρκοβοΆλλο ένα τρόπαιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στα διπλά του Kharkov Open στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, μαζί με τον Φινλανδό Taneli Tenhunen. Ο Λαζαρίδης είχε πολύ καλό τουρνουά και στο μονό, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση.