Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

10.000 αληθινά αυγά βαμμένα στο χέρι στο «μονοπάτι» των πασχαλινών αυγών στο Ludwigsburg

Φωτογραφία: EPA/RONALD WITTEK


Δικαστήριο της Ρουμανίας αποφάσισε ότι ζωντανός άντρας, είναι νεκρός !Ο Constantin Reliu αγνοείτο από το 1992. Από τότε δεν είχε την παραμικρή επαφή με την οικογένεια του. Δεν είχε μιλήσει, δεν τους είχε δει και δεν είχε στείλει ένα σεντ. Οι συγγενείς του, στη Ρουμανία είχαν κάνει μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν, όταν αγνοήθηκαν τα ίχνη του (το 1999), έπειτα από την επιστροφή του στην Τουρκία, όπου εργαζόταν. Είχε προκύψει ο σεισμός της τάξεως των 7.6 ρίχτερ στη γείτονα (τον Αύγουστο του 1999), που στοίχισε τη ζωή σε 17.000 ανθρώπους. Όλοι πίστεψαν πως ήταν μεταξύ των θυμάτων.

Γερμανία: Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγόΒελγικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό τη νύκτα της Παρασκευής προς Σάββατο στη Βαυαρία της Γερμανίας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του πρώτου οχήματος και πολλοί επιβάτες να τραυματιστούν.

Στα σκαριά το πρώτο γερμανικό κέντρο απελάσεωνΟ νέος υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ σκοπεύει να επισπεύσει τις απελάσεις απορριφθέντων αιτούντων άσυλο. Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζεται η λειτουργία κέντρων απέλασης από το φθινόπωρο.

Πρόγραμμα Ακολουθιών Απριλίου Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μονάχου