Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας σε Reutlingen και Tubingen


Γερμανία: 25χρονος Έλληνας πούλησε δραχμές και πήρε 10.000 ευρώ !Μια απίστευτη ιστορία συνέβη τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Τύμπιγκεν στη Γερμανία. Ένας 25χρονος Έλληνας με καταγωγή από τις Σέρρες, βρήκε σε ένα παλιό μπαούλο περίπου 50.000 δραχμές σε πεντοχίλιαρα, χιλιάρικα και κέρματα.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Πάσχα στο Villingen-Schwenningen


Οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας στο Λουξεμβούργο


Κλειστή η Ελληνική Κοινότητα Νυρεμβέργης μέχρι τις 9 Απριλίου


Οι Έλληνες του Περού: Δεν μιλούν ελληνικά αλλά κλαίνε και αγκαλιάζουν την σημαία

Ένα τυχαίο περιστατικό του 1880 στο Περού, στο οποίο βρέθηκαν από τις συμπτώσεις της ζωής 7 Έλληνες, εγκαταστάθηκαν οριστικά και έζησαν και δημιούργησαν τις οικογένειές τους, έγινε παράδοση και διατηρείται δυναμικά με την παρουσία όλων των ηλικιών η άσβεστη φλόγα της καταγωγής τους μέχρι και σήμερα,που ακόμη και χωρίς την Ελληνική γλώσσα, τιμούν τις Εθνικές Επετείους.

Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος στην Ελληνική Ενορία της ΠράγαςΣας ανακοινώνουμε με χαρά ότι φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να τελέσουμε τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος καθώς και να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου. Οι ακολουθίες του Νυμφίου δηλ. πρώτες τρεις ημέρες της Μ. Εβδομάδας θα γίνουν στον καθεδρικό ναο. Ξεκινώντας από την Πέμπτη βράδυ θα είμαστε στο ναό του Αγ. Βάτσλαβ στην οδό Resslova που βρίσκεται απέναντι από τον καθεδρικό ναό μας.

Έκθεση του Κωνσταντίνου Κούναλη στο Παρίσι


Εγγραφές στο Ελληνικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κολωνίας