Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ο καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ είναι από το ΚιλκίςΟ σμηναγός ιπτάμενος της 335 Μοίρας Βασίλης


Καλογερίδης ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ και πιο συγκεκριμένα ψηφίστηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευόμενος της σειράς, «Course Warrior», που μεταφράζεται ως ο ιπτάμενος που θα επέλεγα να πετάξω μαζί του σε πολεμικές επιχειρήσεις.

Ομογενής βετεράνος του Β’ ΠΠ έλαβε το «Χρυσό Μετάλλιο του Κογκρέσου»

Ο Άντριου Μουσαλιμάς (Andrew Mousalimas) έλαβε την Τετάρτη το “Χρυσό Μετάλλιο του Κογκρέσου” (Congressional Gold Medal), το υψηλότερο βραβείο με το οποίο μπορεί να τιμηθεί πολίτης από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, για τη συμμετοχή του σε κάποιες από τις πιο μυστικές μάχες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Τραμπ τιμά την 25η Μαρτίου με δεξίωση στον Λευκό Οίκο

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ το απόγευμα της Πέμπτης 22 Μαρτίου άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του Λευκού Οίκου και συνεχίζοντας την παράδοση υποδέχεται τους εκπροσώπους της Ομογένειας γιορτάζοντας από κοινού την 197η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Μειώθηκε η εγκληματικότητα στην Αυστρία το 2017

Τη μείωση κατά 27.000 του αριθμού των αδικημάτων που καταγγέλθηκαν στην Αυστρία μέσα στο 2017 σε σχέση με εκείνα ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά και μία αύξηση ταυτόχρονα του ποσοστού διαλεύκανσης, διαπιστώνει η «Στατιστική Εγκληματικότητας» που παρουσιάστηκε στη Βιέννη από την Αυστριακή Αστυνομία.

Ρουμανία: Δικαστήριο... ανέστησε νεκρό οδηγό και του... επέστρεψε το δίπλωμα

Eνας Ρουμάνος που απεβίωσε πέρσι απέκτησε και πάλι, έστω και μετά θάνατον, το δίπλωμα οδήγησής του, κατόπιν απόφασης ενός δικαστηρίου στο Ιάσιο, λίγες μόλις ημέρες αφότου ένας συμπατριώτης του, αν και ζωντανός, δεν κατάφερε να πείσει τις δικαστικές αρχές ότι δεν έχει πεθάνει ακόμη.

Κύπριος επενδύει 4,2 δισ. δολάρια για εξόρυξη πλατίνας στη ΖιμπάμπουεΣυμφωνία εξόρυξης πλατίνας, ύψους 4,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, υπέγραψε ο Κύπριος επιχειρηματίας Λούκας Πουρούλης με την κυβέρνηση της Ζιμπάμπουε. Το έργο αφορά την ανάπτυξη ορυχείου πλατίνας, αλλά και διυλιστηρίου, μια επένδυση που ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, χαρακτήρισε πολύ σημαντική, λέγοντας ότι η χώρα του είναι πλέον ανοικτή στις επενδύσεις.

Ελληνική Κοινότητα Δρέσδης ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ

Την 25η Μαρτίου 2018, 15.00 η ώρα, συνέρχεται η γενική συνέλευση των μελών της κοινότητας, στην οποία έχουν προσκληθεί σύμφωνα με το καταστατικό όλα τα μέλη της κοινότητας.

Ημερήσια Διάταξη