Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Η Φινλανδία είναι η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο

Η Φινλανδία είναι η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του ΟΗΕ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, με το Μπουρούντι να είναι τελευταίο στον κατάλογο του δείκτη ευτυχίας και τους Αμερικανούς να είναι λιγότερο ευτυχισμένοι παρότι η χώρα τους έγινε πλουσιότερη.

Καγκελάριος για τέταρτη θητεία η Άγκελα ΜέρκελΟι Γερμανοί βουλευτές εξέλεξαν σήμερα και πάλι την Άγκελα Μέρκελ στην καγκελαρία της Γερμανίας, για τέταρτη και -μάλλον- τελευταία θητεία.

Η Μέρκελ επανεξελέγη με 364 «ναι» και 315 «όχι».

Έλληνες εργαζόμενοι θύματα απάτης στην Ε.Ε.

Όπως και πολλοί συμπατριώτες του, ο Νίκος Βαρθυμιάδης βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Το αρτοποιείο του έκλεισε πέρυσι λόγω χρεών και ο πατέρας τριών παιδιών προστέθηκε στη μακρά λίστα ανέργων της Ελλάδας. Για πολλούς μήνες δούλευε περιστασιακά. Η εύρεση σταθερής απασχόλησης στη χώρα της Ευρωζώνης που επλήγη περισσότερο από κάθε άλλη από την κρίση ήταν ανέφικτη.

Ένα 23χρονο κορίτσι με όραμα στο τιμόνι του Θεσσαλικού Συλλόγου της Κολωνίας!Στις 11 Μαρτίου 2018, εβδομάδα που εορτάστηκε και η γιορτή της γυναίκας, διεξάχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου στον Θεσσαλικό Σύλλογο Κολωνίας. Νέα Πρόεδρος αναδείχτηκε η κ. Αναστασία Δημητρίου που είναι μόλις 23 ετών. Η κ. Δημητρίου κατάγεται από το Ορθοβούνι Καλαμπάκας και γεννήθηκε στην Κολωνία. Είναι ενεργό μέλος στο Θεσσαλικό Σύλλογο Κολωνίας και εργάστηκε στο παρελθόν και ως μέλος στο Δ.Σ.!

Λουξεμβούργο: Συναυλία Αλκίνοου Ιωαννίδη

Την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018, στις 8 το βράδυ, στη Melusina (145 rue de la Tour Jacob), ο Αλκίνοος μόνος, χωρίς επί σκηνής συμμάχους, θα παίξει το παιγνίδι των τραγουδιών. Έτοιμος για την ανοιχτοσύνη στα άπειρα ενδεχόμενα της στιγμής και της συνύπαρξης.

"Τα Ωραία του Πέραν", Σισμανόγλειο Μέγαρο_Κωνσταντινούπολη_Παρασκευή 16 ΜαρτίουΜε πολύ μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην έκθεση "Τα Ωραία του Πέραν", στο Σισμανόγλειο Μέγαρο στην Κωνσταντινούπολη, την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στις 19.30.
Εάν βρεθείτε στην Κωνσταντινούπολη έως και τις 13 Απριλίου που θα διαρκέσει, η επίσκεψή σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά!