Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Νέα απεργία για τις 23 Μαρτίου ανακοίνωσε η Air France

Ένδεκα συνδικάτα της Air France καλούν σε μια νέα ημέρα απεργιακής κινητοποίησης για τους μισθούς την 23η Μαρτίου, έναν μήνα μετά την προηγούμενη η οποία είχε κάνει τη γαλλική εταιρεία να ματαιώσει το ένα τέταρτο των πτήσεων.

Το δέντρο της Αγάπης στη Γερμανία

Το «δέντρο της αγάπης», είναι μια βελανιδιά 500 χρόνων που βρίσκεται λίγο έξω από την περιοχή Εϊτούν, στη Γερμανία. Το χαρακτηριστικό που κάνει μοναδική αυτή τη βελανιδιά, είναι ότι έχει δική της ταχυδρομική διεύθυνση και λαμβάνει περίπου 40 γράμματα καθημερινά.

Ένα νησί μόνο για γυναίκες στην ΦινλανδίαΤο όραμα της Κριστίνα Ροθ είναι μία φεμινιστική ουτοπία με πολλά προνόμια και εμμονή στην ευεξία. Η πρώην επιχειρηματίας στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών δημιούργησε στις ακτές της Βαλτικής Θάλασσας μία όαση επικεντρωμένη στην υγεία, όπου δεν επιτρέπονται οι άντρες.

Βέλγιο: Οκτώ συλλήψεις υπόπτων για σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσηςΟκτώ άνθρωποι συνελήφθησαν ως ύποπτοι ότι προετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο Βέλγιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας DH. Την πληροφορία της εφημερίδας επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή που έχει γνώση των ερευνών.