Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Νεκρός ο αρχηγός της Φιορεντίνα Ντάβιντε ΑστόριΘρηνεί το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο Ντάβιντε Αστόρι, αρχηγός της Φιορεντίνα, και διεθνής με την εθνική Ιταλίας απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ήταν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Ούντινε για τον αγώνα με την Ουντινέζε, αλλά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στο πρωινό του ξενοδοχείου ανησύχησε τους συμπαίχτες τους.

H Porsche σχεδιάζει αεροταξίΗ κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων Porsche σχεδιάζει την κατασκευή αεροταξί που θα μεταφέρουν επιβάτες στον αέρα αντί στο δρόμο «Αυτό έχει νόημα. Όταν οδηγώ από το Zuffenhausen στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης, χρειάζομαι τουλάχιστον μισή ώρα, αν είμαι τυχερός.

Αναστάτωση στην πόλη Χαμ της Γερμανίας λόγω ενός...Ταύρου !

Ένας ταύρος, που αποφάσισε να δραπετεύσει, προκάλεσε το Σάββατο προσωρινά καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των τρένων στην πόλη Χαμ στη δυτική Γερμανία, αφού, αναζητώντας την ελευθερία του, διέσχισε πολλούς δρόμους αλλά και την κεντρική σιδηροδρομική γραμμή της περιοχής.

Ουάσιγκτον: O ομογενής εστιάτορας που ηγείται του χώρου της εστίασηςΕκτενές άρθρο για τον ομογενή εστιάτορα Κώστα Φωστιέρη (Kostas Fostieris) φιλοξενεί το «dc.eater.com», ο οποίος έχει φροντίσει για τη διατροφή των εργατών στο κέντρο της πρωτεύουσας Ουάσιγκτον για πάνω από 30 χρόνια.

Συναπάντεμα των απανταχού Ποντίων της Αυστραλίας στο ΣίδνεϊΗ Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων Αυστραλίας διοργανώνει την ετήσια συνάντηση των απανταχού Ποντίων της Αυστραλίας Συναπάντεμα, στο Σίδνεϊ, από την Παρασκευή, 9 μέχρι και την Κυριακή, 11 Μαρτίου. Ειδικός προσκεκλημένος ο διάσημος χοροδιδάσκαλος και ερευνητής ποντιακού πολιτισμού στην Ελλάδα κ. Νίκος Ζουρνατζίδης.