Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ρωσία: 'Ζωντάνεψε' ξανά το στοιχειωμένο πέρασμα ΝτιάτλοφΗ προ ημερών εξαφάνιση ενός τουρίστα χωρίς να αφήσει το παραμικρό ίχνος στο πέρασμα Ντιάτλοφ στα Ουράλια όρη της Ρωσίας, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το μυστήριο που περιβάλει την περιοχή, η οποία έγινε γνωστή από τον ανεξήγητο θάνατο μιας ομάδας πεζοπόρων το 1959.

Κύπρια θησαυρίζει πουλώντας το μητρικό της γάλα !

Μια άκρως επικερδή επιχείρηση φαίνεται πως έχει στήσει μια εφευρετική 24χρονη από την Κύπρο, η οποία το τελευταίο διάστημα «θησαυρίζει» πουλώντας το μητρικό της γάλα online σε μποντιμπιλντεράδες.

Έξι ελληνικά Πανεπιστήμια ανάμεσα στα 500 καλύτερα του κόσμου

Πρόκειται για το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πάτρας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Κολυμβητής ετών 99 κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ!

Ένας Αυστραλός κολυμβητής, 99 ετών, φέρεται να κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ για την κατηγορία του (ηλικιακή ομάδα) στα 50 μέτρα ελεύθερο, σύμφωνα με το BBC.

O Tζορτζ Κορόνες πέτυχε χρόνο 56,12 δευτερόλεπτα σε επίσημη διοργάνωση στο Κουίνσλαντ, ένα νέο ρεκόρ για την ηλικιακή ομάδα 100-104.