Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ζητούνται σερβιτόροι από το ελληνικό εστιατόριο "Έτσι" στο Παρίσι

Το εστιατόριο Έτσι ψάχνει δυο σερβιτόρους, νέοι και δυναμικοι με εμπειρία στο σέρβις, εναν/μια για 4/5μέρες την εβδομάδα .
Μπορείτε να γράψετε στην διεύθυνση: mikaela@etsi-paris.com

Παγκόσμιο Βραβείο για την Εβρίτισσα επιστήμονα-συγκοινωνιολόγο Μαρία Καμαργιάννη


Το 2013, ήταν η πρώτη φορά που το Παγκόσμιο Βραβείο Καλύτερης Επιστημονικής Έρευνας, δόθηκε σε ερευνητή πανεπιστημίου εκτός των ΗΠΑ, γεγονός ιδιαίτερα τιμητικό για τη χώρα μας. Κι αυτό έγινε σε μια συμπατριώτισσα μας, τη νεαρή επιστήμονα Μαρία Καμαργιάννη, με καταγωγή από τη Μάνη Διδυμοτείχου που φοίτησε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, στο 1ο Γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο Αλεξανδρούπολης και είναι μία από τους καλύτερους νέους συγκοινωνιολόγους σε όλο τον κόσμο!

Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στην Στοκχόλμη


Δραμινή η πρώτη Ευρωπαία που θα διδάξει Tαεκβοντό στους ΚορεάτεςΜεγάλη επιτυχία για το ελληνικό Tαεκβοντό ITF και όχι μόνο, αποτελεί η επιλογή της Master Νατάσας Μαναβάκη να διδάξει την πολεμική τέχνη, τους επόμενους έξι μήνες , στην πόλη Sejong της Νότιας Κορέας.

Σκόπια: Κατέβασαν την πινακίδα «Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος»

Σε μία γωνία του δρόμου βρίσκεται μια πινακίδα στην πόλη των Σκοπίων που δείχνει την κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Περαστικοί περνούν δίπλα από την πινακίδα, που βρίσκεται στο έδαφος.