Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Φωτογραφίες από το Συλλαλητήριο της Ζυρίχης

Στα 9,19 ευρώ, ανά ώρα ο κατώτατος μισθός στη Γερμανία το 2019 !

Ο νόμιμος κατώτατος μισθός θα αυξηθεί από τον Ιανουάριο του 2019 σε περίπου 9,19 ευρώ, ανά ώρα. Η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία στο Wiesbaden, δήλωσε την Τετάρτη, ότι ο λεγόμενος συλλογικός δείκτης ανέβηκε από το Δεκέμβριος 2015 – Δεκέμβριος 2017 κατά 4,8% .

Τέλος για τις πτήσεις της Eurowings από και προς το αεροδρόμιο Köln/Bonn
Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Eurowings από το φθινόπωρο, θα αποσύρει πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της από Κολωνία / Βόννη και θα τις μεταφέρει στο Ντίσελντορφ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κενό που προκλήθηκε στο αεροδρόμιο, από την πτώχευση της Air Berlin πρέπει να κλείσει από τη Eurowings.

Βέλγιο: Ελληνική Εβδομάδα στο Saint-GillesΗ Ελληνική Πολιτιστική Εβδομάδα του Saint-Gilles αποτελεί πρωτοβουλία του υπεύθυνου Πολιτισμού και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του δήμου, κου Carlo Luyckx και αποτελεί μέρος των προσπαθειών για την προώθηση των διαπολιτισμικών ανταλλαγών, έχοντας σαν βάση το ότι ένας πολιτισμός μπορεί να εμπλουτιστεί μόνο ερχόμενος σε επαφή με άλλους πολιτισμούς.

Ο Νίκος Κουρκούλης τον Απρίλιο στην Στουτγάρδη


Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο ΤορόντοΟ Σύλλογος Εκπαιδευτικών της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, και με την συμπαράσταση πλήθους εθνικοτοπικών Συλλόγων και μεγάλου αριθμού συμπατριωτών μας, οργανώνει  Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Τορόντο, στην Πλατεία Μεγ. Αλεξάνδρου (Danforth και Logan Ave.), στις 2:00μμ. Παρακαλούμε για την ευρεία κάλυψη και επικοινωνία της εκδήλωσης.