Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018
Πάνω από 100.000 καναδικά δολάρια συγκέντρωσε η χοροεσπερίδα των Λακώνων
Η χοροεσπερίδα της Πανλακωνικής Ομοσπονδίας του Οντάριο, με το σύνθημα, «Μια Ενωμένη Λακωνία», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Parkview Manor Banquet Centre στο Τορόντο, την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, -όπως είναι τα ορφανοτροφεία, γηροκομεία και άλλα ιδρύματα για άτομα με ειδικές ανάγκες,- είχε θεαματική επιτυχία.
Πάφος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 16χρονος Νεόφυτος Τσαγγαρά
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού ο 13χρονος που τραυματίστηκε χθες σε τροχαίο δυστύχημα και στο οποίο έχασε την ζωή του ο 16χρονος ξάδερφος του και οδηγός του οχήματος.
Ο 13χρονος που είναι νεφροπαθής, μετά τον τραυματισμό του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω περίθαλψη.
Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες χρηματοδοτούσαν πειράματα σε ανθρώπους
Πειράματα σε ανθρώπους, που είχαν αναγκαστεί να εισπνεύσουν διοξείδιο του αζώτου –ένα τοξικό αέριο που περιέχεται στις εκπομπές των εξατμίσεων αυτοκινήτων– είχε παραγγείλει ένας ερευνητικός οργανισμός ο οποίος χρηματοδοτείτο από γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, αποκαλύπτει η εφημερίδα Stuttgarter Zeitung.
Βραζιλία: 14 νεκροί σε επίθεση ενόπλων σε αίθουσα χορού
Ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον των θαμώνων σε δημοφιλή αίθουσα χορού στη Φορταλέζα (βορειοανατολική Βραζιλία) τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 14 άνθρωποι, ανακοίνωσαν οι Αρχές. Βραζιλιάνικα ΜΜΕ έκαναν λόγο για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος.
Πενσυλβάνια: Πυροβολισμοί σε πλυντήριο αυτοκινήτων - Πέντε νεκροί
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Πενσυλβάνια έπειτα από πυροβολισμούς σε πλυντήριο αυτοκινήτων τα ξημερώματα της Κυριακής.
Από τους πυροβολισμούς στο Melcroft, πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι ένας ακόμα τραυματίστηκε.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν μεταξύ των θυμάτων είναι και ο δράστης.
Τσεχία: Ο Ζέμαν νικητής των προεδρικών εκλογών
Ο απερχόμενος πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν είναι ο νικητής στις τσεχικές προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα.
Τα αποτελέσματα από το 94,95% των εκλογικών περιφερειών δείχνουν ότι ο Ζέμαν κέρδισε τον δεύτερο γύρο των εκλογών με 52,16% των ψήφων έναντι 47,83% για τον αντίπαλό του, τον Γίρι Ντράχος.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)