Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Ryanair: Αναγκαστική προσγείωση λόγω άγριου καυγά των επιβατώνΣτο Στάνστεντ αναγκάστηκε να επιστρέψει αεροσκάφος της Ryanair περίπου 15' από την απογείωσή του εξαιτίας καβγά στην καμπίνα των επιβατών!

Η πτήση FR1883 της Ryanair κατευθυνόταν προς τη Λισαβόνα το μεσημέρι της Πέμπτης (13.12.2018) όταν δύο άνδρες επιβάτες συνεπλάκησαν για ένα σπασμένο κινητό τηλέφωνο.Το “τρομακτικό” περιστατικό άφησε “τα παιδιά να κλαίνε” και η όλη σκηνή θύμιζε “σαν κάτι από ταινία”, είπε επιβάτης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Αφότου το αεροπλάνο επέστρεψε στη Βρετανία, οι επιβάτες κλήθηκαν να επιβιβαστούν σε άλλο, ενώ ένοπλοι αστυνομικοί εισήλθαν στο πρώτο αεροσκάφος και συνέλαβαν τους δύο καβγατζήδες.
Αρχείο twitter
Το θρίλερ στην σύντομη πτήση της Ryanair

Το αεροπλάνο ήταν “πάνω από τα σύννεφα”, όταν σημειώθηκε η συμπλοκή ανάμεσα στους δύο επιβάτες. Μετά από ελάχιστα λεπτά, όπως λέει μάρτυρας, ο πιλότος ανακοίνωσε επιστροφή στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ.

«Ήταν απίστευτο. Αυτοί οι δύο δέρνονταν ανηλεώς. Όταν προσγειωθήκαμε έφτασε ένοπλη αστυνομία και τους πήρε.

Μετά ενημερωθήκαμε ότι θα επιβιβαστούμε σε άλλο αεροσκάφος για να πετάξουμε για Λισαβόνα», ανέφερε μία γυναίκα.

Εκπρόσωπος της Ryanair δήλωσε: “Η πτήση από το Στάνστεντ του Λονδίνου στη Λισαβόνα επέστρεψε στο αεροδρόμιο λίγο μετά την απογείωση, αφού αρκετοί επιβάτες είχαν ταραχτεί.

«Δεν ανεχόμαστε συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια και την άνεση των πελατών μας, του πληρώματος και των αεροσκαφών, καθώς είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα», υπογράμμισε.

πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου