Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

O Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Προύσης στην εκπομπή «Ένας κόσμος Ελλάδα»Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6 «Ένας κόσμος Ελλάδα» με την Λίτσα Πισκερά, φιλοξενεί μια ξεχωριστή μορφή της Ορθοδοξίας. Καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Προύσης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, και καθηγητής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ελπιδοφόρος .
Η επανασύσταση της Ιεράς Μητρόπολης Προύσης με τους ναούς που επανήλθαν στην κατοχή της, το ζήτημα της επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, ο Ελληνισμός της Πόλης, η αλληλεγγύη ανάμεσα στους δύο λαούς, καθώς και το όραμα του μητροπολίτη για την Μητρόπολη Προύσης είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν σε αυτό το εορταστικό ταξίδι στην Προύσα, στη Χάλκη και στην Κωνσταντινούπολη.

«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λίτσα Πισκερά
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Καλούδης
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ VIDEO: Tάσος Δενεσίδης

Ημέρα και ώρα μετάδοσης:
Κάθε Κυριακή στις 17.00 από τον Ρ/Σ ΘΕΜΑ FM 104.6
και μέσω webradio: http://www.themaradio.gr/
Email: enaskosmosellada@gmail.com
Facebook page: https://www.facebook.com/EnasKosmosEllada
You Tube channel: https://www.youtube.com/channel/UCl6Y1X41rBzhIta3Nm8E1rA

Ακόμη, η εκπομπή αναμεταδίδεται από το «Hephaestus Radio», το πρώτο ελληνόφωνο ραδιόφωνο της Βιέννης, κάθε Τρίτη 19.00 με 20.00 ώρα κεντρικής Ευρώπης: http://www.hephaestuswien.com/hephaestus-radio-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου