Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

Δύο αργυρά μετάλλια για την Ευαγγελία Τσάννη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα kickboxing

Από 26 έως 30 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το παγκόσμιο πρωτάθλημα κικμπόξινγκ και καράτε της WKU (World Karate and kickboxing Union) στο οποίο έλαβε μέρος η Δραμινή Πρωταθλήτρια Ευαγγελία Τσάννη, που ζει στο Τύμπιγκεν της Γερμανίας και κατάφερε να κερδίσει δύο αργυρά μετάλλια στις κατηγορίες -60 κιλών των γυναικών 18-34 ετών και +35 ετών.


Επειδή δεν υπήρχε αντίπαλος στις γυναίκες άνω των 35 ετών, έπαιξε στην ανοιχτή κατηγορία, με αντιπάλους με μεγάλη διαφορά κιλών. Κέρδισε όλους τους προκριματικούς αγώνες και στις δυο κατηγορίες με ευκολία (αγώνες με Ουαλία, Αγγλία και Αμερική) και έφτασε και στις δυο κατηγορίες στον τελικό.

Έπαιξε πρώτα τον τελικό στην ανοιχτή κατηγορία με μια πολύ πιο βαριά αντίπαλο από τον Καναδά. Δυστυχώς την βρήκε με σκληρά χτυπήματα σε κεφάλι και πλευρά και έτσι τελείωσε τον αγώνα πονώντας μεν, αλλά χάνοντας μόλις με έναν πόντο διαφορά.

Στον δεύτερο τελικό που έπαιξε αμέσως μετά με αντίπαλο πάλι από την Ουαλία έχασε σχετικά γρήγορα, επειδή δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί και να αναπτύξει το παιχνίδι της. Ευτυχώς ο τραυματισμός που την απασχολούσε δεν ήταν σοβαρός, ήταν απλά μια θλάση.

Η Ευαγγελία Τσάννη έχει κερδίσει τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας για δύο συνεχόμενες χρονιές, το 2016 και το 2017.
tsanni 04 11 18 01
Η Ευαγγελία Τσάννη με το αργυρό μετάλλιο στο στήθος
Μαζί της ήταν και ο προπονητής της Χαράλαμπος Ζέσκας, ο οποίος κατάφερε επίσης να πάρει ένα χάλκινο μετάλλιο στο light contact των ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου