Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

Εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου



Την έναρξη εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στη Λεμεσό και συγκεκριμένα σε σημεία του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου και στον Ύψωνα, ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, από τις 20:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, σε τμήμα της λωρίδας βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, παρά την Ανθούπολη με κατεύθυνση προς Πάφο. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, οι είσοδοι στον αυτοκινητόδρομο από τον κόμβο του Νέου Νοσοκομείου και από τον κόμβο Ανθούπολης θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία προς τον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω του κόμβου Ύψωνα.

Οι εργασίες συνεχίζονται τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου επίσης από τις 20:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, σε τμήμα της λωρίδας βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, παρά τον Ύψωνα με κατεύθυνση προς Πάφο. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, η είσοδος και η έξοδος στον αυτοκινητόδρομο από την οδό Μακεδονίας στον Ύψωνα θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία προς τον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω των κόμβων Αγ. Συλά και Ανθούπολης.

Τις ίδιες ώρες θα διεξαχθούν εργασίες την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στην οδό Αγαπήνορος στον Ύψωνα, η οποία θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, η κυκλοφορία από και προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου θα διοχετεύεται μέσω των εξόδων Φράγματος Κούρρη και Νέου Νοσοκομείου και μέσω των οδών Υψηλάντη και Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, επίσης από τις 20:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, η οδός Μακεδονίας παρά την εκκλησία του Αγίου Σάββα στον Ύψωνα, θα κλείσει για έργα συντήρησης οδοστρώματος, ενώ η κυκλοφορία από και προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου θα διοχετεύεται μέσω των εξόδων Ανθούπολης και Αγίου Σιλά καθώς και μέσω των οδών Υψηλάντη και Αγαπήνορος.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

http://www.kathimerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου