Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018

Χριστούγεννα στη ΣμύρνηΤις ευχές της για τα Χριστούγεννα έστειλε μέσω facebook η πρόξενος της Ελλάδας στη Σμύρνη Αργυρώ Παπούλια.


Η Ελληνίδα διπλωμάτης έδωσε παράλληλα μια γεύση από τα όσα συνέβησαν στο ιστορικό κτήριο του Γενικού Προξενείου Σμύρνης την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Καλά Χριστούγεννα από τη Σμύρνη σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Τα στελέχη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Σμύρνη, οι υπηρετούντες αξιωματικοί στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ, τα μέλη της ελληνικής και της ρωμαίικης κοινότητας, συμπατριώτες μας από τη Θεσσαλονίκη, την Άρτα, τη Χίο και τη Ρόδο συμμετείχαμε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τέλεσε στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής ο Σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος. Μετά την Εκκλησία ανταλλάξαμε ευχές στα νέα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Σμύρνης.

»Χθες, εν μέσω τελευταίων εκκρεμοτήτων, το ιστορικό κτήριο του Γενικού Προξενείου Σμύρνης πλημμύρισε από τις φωνές του Κωνσταντίνου και του Θοδωρή που έψαλλαν τα κάλαντα και μας συγκίνησαν. Τις ευχές μας από τη Σμύρνη».

pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου