Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018

Κοριτσάκι από το Μεξικό έστειλε με μπαλόνι γράμμα στον Αη ΒασίληΈνα οκτάχρονο κορίτσι από το Μεξικό έστειλε επιστολή στον Άγιο Βασίλη με ένα μπαλόνι, το οποίο πέρασε τα σύνορα και προσγειώθηκε στο ράντσο ενός άνδρα στην Αριζόνα των ΗΠΑ, ο οποίος αποφάσισε να αναζητήσει το κοριτσάκι και του παραδώσει τα δώρα που είχε ζητήσει, σύμφωνα με την The Washington Post.


Ο Ράντι Χέϊς ήταν εκείνος που βρήκε τα απομεινάρια του μπαλονιού που είχε πέσει ανάμεσα στα φυτά της φάρμα του και παρατήρησε ότι δίπλα βρισκόταν ένα κομμάτι χαρτί με μια αριθμημένη λίστα γραμμένη στα Ισπανικά από ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Νταγιάμι.

Αφού εξέτασε την κατεύθυνση του ανέμου, υπέθεσε ότι η επιστολή θα μπορούσε να έχει έρθει από τη Νογάλες, μια μεξικάνικη πόλη κοντά στο ράντσο του. Ο Χέϊς μετέφρασε τη λίστα με τη βοήθεια της συζύγου του, η οποία μιλά ισπανικά και αποφάσισε να αρχίσει να ψάχνει για το κορίτσι μέσω του Facebook.

Με τη βοήθεια ενός ραδιοφωνικού σταθμού, που ανέφερε ότι αναζητά την Νταγιάμι, τελικά κατάφεραν να την εντοπίσουν. Στη συνέχεια ο Ράντι και η σύζυγός του αγόρασαν τα δώρα που υπήρχαν στη λίστα και άλλα παιχνίδια, καθώς έμαθαν ότι το κοριτσάκι είχε και μια μικρότερη αδελφή και ταξίδεψαν στο Μεξικό για να κάνουν την παράδοση.

Ο Χέϊς και η σύζυγός του προκειμένου να μην διαψεύσουν την πίστη των κοριτσιών στον Άγιο Βασίλη, προσποιήθηκαν ότι είναι βοηθοί του.

Η λίστα περιελάμβανε ονόματα συγκεκριμένων παιχνιδιών, μαγικές κούκλες με το σπίτι τους, ένα στόκο μούχλας, μίνι αυτοκίνητα που μεταμορφώνονται, ένα δράκο που βγαίνει από το κέλυφος του και το παιχνίδι ενός χοιριδίου που μεγαλώνει το στομάχι του.

Συγκεκριμένα η λίστα περιελάμβανε:

Εντσάνιμαλς

Το σπίτι των Εντσάνιμαλς

Ρούχα

Μηχανή σχεδίασης

Μπλοκ σχεδίου με μαγικούς μαρκαδόρους

Χλαπάτσα

Μαγικά

Χάτσιμαλς

Ζωγραφιές

Ποκ Πιγκ

Το κοριτσάκι στο γράμμα του προς τον Αη Βασίλη έγραφε: “Από το 1 έως το 10 φέρε μου ό,τι μπορείς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου