Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Βέλγιο: Έφτιαξε ολόκληρο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο σπίτι του !Ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια να κάνει διακόσμηση με λαμπιόνια. Τώρα φτιάχνει ολόκληρο χωριό στον κήπο του.


Αν το πνεύμα των Χριστουγέννων ψάχνει ένα μέρος να εγκατασταθεί τότε έχουμε την ιδανική πρόταση. Ο κήπος του Σερζ Ένεμπελ στο Βέλγιο είναι το μέρος-όνειρο.


Ο Elf Serge, όπως τον αποκαλούν, δημιούργησε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό στον κήπο του κοντά στις Βρυξέλλες, το οποίο περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, ένα εργαστήριο και ένα γραφείο στο οποίο ο Άγιος Βασίλης μπορεί να καθίσει και να διαβάσει τις επιστολές του.


Όλα άρχισαν στα τέλη Σεπτεμβρίου όταν ο Ένεμπελ ξεκίνησε τις εργασίες για να είναι έτοιμος τον Νοέμβριο να υποδεχθεί την εορταστική περίοδο.
Η ιδέα γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια όταν εγκατέστησε για πρώτη φορά χιλιάδες φωτάκια και λαμιόνια, δμιυργώντας ένα φαντασμαγορικό σκηνικό.


Τα τελευταία χρόνια δημιουργεί ένα ολόκληρο πάρκο με εκατοντάδες φώτα, πολλά έλκηθρα, διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους, για να εξερευνήσουν οι επισκέπτες.Το χωριό διαθέτει και μια εξειδικευμένη ομάδα ξωτικών που βοηθούν τόσο στην προετοιμασία όσο και στην καθημερινή λειτουργία του χωριού.
Δείτε τις όμορφες εικόνες:

Φωτογραφίες: REUTERS

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου