Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

Ο Νίκος μας δείχνει πως η μόνη αναπηρία ίσως τελικά να βρίσκεται στο μυαλό και στην καρδιά...
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου, ο Νίκος μας δείχνει πως η μόνη αναπηρία ίσως τελικά να βρίσκεται στο μυαλό και στην καρδιά...Το Δες Το Θετικά υποκλείνεται 🙌🙌και τον στηρίζει να πάμε παρέα την Ελλάδα μας ψηλά! 💙🇬🇷😀

#RoadToTokyoParalympics2020 #destothetika #Ginetai #DikoSouEinai#NaSaiGeros #NiothwMikrosBrostaSou #MeineKatharos😀🚴‍♂🇯🇵Και αν θέλετε να στηρίξειτε την προσπάθεια να μεταδώσουμε περισσότερα θετικά πρότυπα μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι του Δες Το Θετικά εδώ : http://bit.ly/2nbicZQ.Στην εκδήλωση με τίτλο {Para Sports Unite} Ο παρά-Ολυμπιακός αθλητισμός Ενώνει, είχαμε την χαρα να παρουσιάσουμε τα Παρά-Ολυμπιακά αθλήματα στον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του!

Ήταν μεγάλη μας χαρα να δείξουμε και να μοιραστούμε τους τρόπους όπου κάποιος άνθρωπος με αναπηρία μπορει να αθλείται σε οποίο άθλημα θελήσει και αγαπάει, προωθώντας το μήνυμα ότι τα ατομα με Αναπηρία έχουν τα ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ όπως όλος ο κόσμο! Χωρίς να υπάρχουν διακρίσεις και προκαταλήψεις!
HIGHLIGHT της ημέρας η 1η φωτό όπου μπορει να βλέπεται 3 παιδιά αλλά συνολικά 1 πόδι!
Ετσι κι αλλιως η διαφορετικότητα είναι που μας αρεσει και μας χαρακτηρίζει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου