Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Μέρες γιορτής για το Ελληνικό Σχολείο Γενεύης



Μπήκαμε στο πνεύμα των ημερών με τις δημιουργίες των μαθητών μας τις προηγούμενες εβδομάδες. Είτε ήταν δώρα για το χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι του Συλλόγου Γονέων της Γενεύης, είτε ήταν παραδοσιακές συνταγές για χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα που έκαναν με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών μας, τα παιδιά μας έδωσαν το δικό τους γιορτινό τόνο και πέρασαν όμορφα!


Αποκορύφωση των ετοιμασιών ήταν οι σχολικές μας χριστουγεννιάτικες γιορτές. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου γιορτάσαμε στη Λωζάννη, σε μια όμορφη απογευματινή εκδήλωση. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στον Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου στο Σαμπεζί, τα παιδιά μας έδωσαν το γιορτινό τόνο στην υπέροχη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που ετοίμασε ο Σύλλογος Ελληνίδων Κυριών Γενεύης με τη συνεργασία όλων των ομογενειακών οργανώσεων της πόλης.


Ξεχωριστή νότα στο πνεύμα των ημερών ήταν το χριστουγεννιάτικο παζάρι των χειροτεχνημάτων που έφτιαξαν τα παιδιά μας. Οργανωμένο άψογα από τον Σύλλογο Γονέων Γενεύης του Σχολείου μας, το παζάρι και η λαχειοφόρος αγορά που το συνόδευσαν συγκέντρωσαν χρήματα για την ενίσχυση του Συλλόγου "Ορίζοντας", ο οποίος στηρίζει καρκινοπαθή παιδιά στην Ελλάδα.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη βοήθειά σας και σας ευχόμαστε από καρδιάς ό,τι καλύτερο για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου