Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

Η διεθνούς φήμης μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας στην εκπομπή «Ένας κόσμος Ελλάδα»Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6 «Ένας κόσμος Ελλάδα» με την Λίτσα Πισκερά, φιλοξενεί την ομογενή mezzo soprano που κατέκτησε τον κόσμο, την Αλεξάνδρα Γκράβας.
Η «Πρέσβειρα του Ελληνισμού» όπως την αποκαλούν τα ξένα ΜΜΕ, η Αλεξάνδρα Γκράβας μιλά για τα παιδικά χρόνια και τη ζωή της στη Γερμανία, τις συναυλίες της στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, τις συνεργασίες της με τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Μίμη Πλέσσα, τον Νότη Μαυρουδή, τον Φράνσις Τζέιμς Μπράουν κ.α. σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής, τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες της και την επαφή της με την ομογένεια.
Μια εξομολογητική συνέντευξη, πλαισιωμένη από αγαπημένες μελωδίες ερμηνευμένες μοναδικά από την ξεχωριστή λυρική τραγουδίστρια Αλεξάνδρα Γκράβας.

«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Evaggelia Piskera
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Antonis Kaloudis
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ VIDEO: Tasos Denesidis

Ημέρα και ώρα μετάδοσης:
Κάθε Κυριακή στις 17.00 από τον Ρ/Σ ΘΕΜΑ FM 104.6
και μέσω webradio: http://www.themaradio.gr/
Email: enaskosmosellada@gmail.com
Facebook page: https://www.facebook.com/EnasKosmosEllada
You Tube channel: https://www.youtube.com/channel/UCl6Y1X41rBzhIta3Nm8E1rA

Ακόμη, η εκπομπή αναμεταδίδεται από το «Hephaestus Radio», το πρώτο ελληνόφωνο ραδιόφωνο της Βιέννης, κάθε Τρίτη 19.00 με 20.00 ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου