Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

43χρονος βίαζε 13χρονη στα ΧανιάΚαταγγελία για τον βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού κατά τη διαμονή του στα Χανιά έγινε στην ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, η 13χρονη που διαμένει στο Βέλγιο είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά για να παραθερίσει δύο μήνες στο σπίτι του πατέρα της. Σύμφωνα με το flashnews.gr, στενός φίλος του πατέρα της, φέρεται ότι πήγαινε στο σπίτι και βίαζε συστηματικά κατά και παρά φύσιν το μικρό κορίτσι επί δύο μήνες.

Μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτό τίποτα στον πατέρα της 13χρονης, ο Λιβανέζος «φίλος» φρόντιζε να ρίχνει στο ρόφημα του πατέρα ισχυρά υπνωτικά χάπια που τον έθεταν σε πλήρη λήθαργο για να μην καταλαβαίνει το παραμικρό.

Στη συνέχεια ο 43χρονος άνδρας βίαζε το κοριτσάκι απειλώντας το μετά να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί θα τους σκοτώσει.

Η 13χρονη μετά που επέστρεψε στο σπίτι της στο Βέλγιο, επιχείρησε δυο φορές να αυτοκτονήσει σύμφωνα με την καταγγελία. Η μητέρα του κοριτσιού ανησυχώντας για το παιδί της, έψαξε το κινητό της και εκεί είδε έκπληκτη τα μηνύματα του άνδρα καθώς και τις απειλές του. Τότε η μητέρα, του έστειλε μήνυμα υποδυόμενη ότι ήταν η 13χρονη. Εκείνος απάντησε στέλνοντας ένα προσωπικό του βίντεο.

Η μητέρα με το κορίτσι κατήγγειλαν τα πάντα στις αρχές και μετά από σήμα της Ιντερπόλ, προχώρησε η διερεύνηση και η σύλληψη από τις αστυνομικές αρχές Χανίων, του κατηγορούμενου που μένει μόνιμα στα Χανιά.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή παίρνοντας προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου