Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Συνελήφθη 20χρονος από τη Λευκωσία για παιδική πορνογραφίαΣτη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 20 χρόνων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας , σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης και κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και διανομής παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία από την Europol, η οποία ανάφερε ότι πρόσωπο απέστειλε μέσω διαδικτύου αριθμό φωτογραφικών αρχείων παιδικού πορνογραφικού υλικού, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν στις απαραίτητες εξετάσεις για διακρίβωση της ταυτότητας του υπόπτου προσώπου, με αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί μαρτυρία εναντίον του 20χρονου.

Αφού στη συνέχεια εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα έρευνας της κατοικίας του 20χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διενήργησαν σήμερα το πρωί έρευνα στην οικία, στην παρουσία του 20χρονου, κατά την οποία εντόπισαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία και παρέλαβαν για διενέργεια δικανικών εξετάσεων.

Ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων.

Στη συνέχεια συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου