Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

Επτάχρονος έβγαλε 19,3 εκατ. ευρώ από το YouTubeΕίναι μόλις επτά ετών κι όμως έχει στον προσωπικό του λογαριασμό τόσα χρήματα όσο μερικοί δεν καταφέρνουν να τα αποκτήσουν μια ζωή. Ο λόγος για τον μικρό Ράιαν από τις ΗΠΑ ο οποίος με ένα πολύ απλό τρόπο έχει καταφέρει και έχει συγκεντρώσει 19,3 εκατομμύρια ευρώ μέσω YouTube.


Ο επτάχρονος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς βίντεο με τίτλο Ryan ToysReview στα οποία παρουσιάζει τις κριτικές του για διάφορα παιχνίδια και σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι στην κορυφή της λίστας των YouTubers με τα περισσότερα κέρδη για το διάστημα Ιούνιος 2017- Ιούνιος 2018.

Ο Ράιαν έχει 17 εκατομύρια ακολούθους στο κανάλι του με τα βίντεο του να έχουν συγκεντρώσει περίπου 26 δισεκατομμύρια views.

Σύμφωνα με το Forbes τα περισσότερα κέρδη για τον επτάχρονο Ράιαν ήρθαν από τις διαφημίσεις που παίζουν πριν τα βίντεό του και αφορά το 96% των εσόδων του ή διαφορετικά 18,5 εκατ. ευρώ.

Το κανάλι του Ράιαν «ιδρύθηκε» από τους γονείς του με τον ίδιο τον επτάχρονο να αποδίδει την επιτυχία του «στο ότι είμαι διασκεδαστικός και αστείος».

Πίσω από τον Ράιαν, στην δεύτερη θέση της λίστας του Forbes είναι ο Τζέικ Πολ με 18,8 εκατ. ευρώ καθώς τα ανέκδοτά του και τους στίχους του είδαν και άκουσαν περισσότερο απο 3,5 δισ. φορές.

Την τρίτη θέση κατέχει η ομάδα Dude Perfect που ασχολείται με τα σπορ (17,7 εκατ. ευρώ).

documentonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου