Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

Σε Βουλγαρία ή Τουρκία το νέο εργοστάσιο της SkodaΣημαντικές αλλαγές στην παραγωγή των εργοστασίων δρομολογεί ο όμιλος VW, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για μεταφορά του Passat στην Τσεχία και τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων σε Βουλγαρία ή Τουρκία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Handelsblatt», τα ανώτερα στελέχη του Group εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο μεταφοράς της παραγωγής του Passat στο εργοστάσιο της Skoda στο Kvasiny της Τσεχίας, προκειμένου να απελευθερωθεί χώρος στις τοπικές μονάδες για τα ηλεκτρικά οχήματα.Επιπλέον, λόγω των υψηλών πωλήσεων των μοντέλων της τσεχικής φίρμας και την αδυναμία να καλυφθεί η ζήτηση, ο επικεφαλής του ομίλου VW, Herbert Diess και οι συνεργάτες του, έχουν λάβει την απόφαση για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων της Skoda.

Το εργοστάσιο είναι πολύ πιθανό να φιλοξενηθεί είτε στη Βουλγαρία είτε στην Τουρκία. Στην αυριανή συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου του Group, θα συζητηθούν όλα τα θέματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου