Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Sheffield : Ζητούνται εκπαιδευόμενοι βοηθοί τάξεων από το Ελληνικό Παροικιακό Σχολείο

Το Ελληνικό Παροικιακό Σχολείο του Sheffield ( Sheffield Greek School ) καλεί όσους και όσες επιθυμούν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία και να συμβάλλουν με την εθελοντική τους εργασία,
ως εκπαιδευόμενοι βοηθοί τάξεων, στο έργο της διάδοσης της ελληνικής γλώσσας, να επικοινωνήσουν  στέλνοντας email με σύντομο βιογραφικό στο :
grschoolsheffield@gmail.com
Λειτουργεί κάθε Σάββατο 10:30-2:30 με 55 μαθητές και 6 εκπαιδευτικούς. Συνεργάζεται με την Κυπριακή Εκπαιδευτική Αποστολή (ΚΕΑ), με την Ελληνική Εκπαιδευτική Αποστολή (ΕΕΑ), αποτελεί μέρος των international schools of Sheffield και συμμετάσχει σε πλήθος προγραμμάτων με τα τοπικά πανεπιστήμια αλλά και με το ευρύτερο δίκτυο των ελληνόφωνων σχολείων στη Μ. Βρετανία. Όσοι εργάζονται στο χώρο της παιδείας ή σπουδάζουν σε συναφή χώρο, έχουν την ευκαιρία να αποτελέσουν μέρος της ταχύρρυθμα εξελισσόμενης εκπαιδευτικής ομάδας και να τους χορηγηθεί συστατική επιστολή για κάθε μελλοντική χρήση, από ένα από τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά ιδρύματα της Αγγλίας. Σας περιμένουμε στην ομάδα μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου