Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Greek List & YiayiasBox στηρίζουν παιδιά με αναπηρίες στην Ελλάδα

Αν και βρισκόμαστε μακριά από την Ελλάδα δεν σταματάμε λεπτό να σκεφτόμαστε όσα έχουμε αφήσει πίσω και να βοηθάμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη!


Γι’αυτο, φέτος τα Χριστούγεννα επιλέγουμε να στηρίξουμε το δύσκολο έργο που συντελείτε στην Ελλάδα, στην φροντίδα παιδιών με αναπηρίες και να συνεισφέρουμε ότι ο καθένας έχει από το περίσσευμα του!

Συγκεκριμένα σηκώνουμε μια Χριστουγεννιάτικη Crowdfunding καμπάνια με στόχο να μαζέψουμε το συμβολικό ποσό των £10.000 όπου θα διατεθούν για τις ανάγκες και την εξασφάλιση της λειτουργίας του Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας για παιδιά με αναπηρίες «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι που ιδρύθηκε το 1990 με ενεργή καθημερινή προσφορά από τότε και πολύ σημαντικό συνολικό έργο!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνολικό έργο στο παρακάτω link:

http://ergpanel.gr/index.php

Η καμπάνια θα τρέχει μέχρι και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και η υποστήριξη της από όλους τους Έλληνες του Ηνωμένου Βασιλείου θα εκτιμηθεί ιδιαίτερως σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα μας!

Ας δείξουμε τον δρόμο και στους υπόλοιπους Έλληνες της διασποράς και ας ανάψουμε σε αυτά τα παιδιά ένα φως σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς!


Συνδιοργάνωση:
Greek List & YiayiasBox

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου