Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Συνεδριάζει η Σύνοδος του Πατριαρχείου ΑλεξανδρείαςΤη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, μια ημέρα μετά το λαμπρό εορτασμό των γενεθλίων του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρου ξεκινά τις εργασίες της η Ιερά Σύνοδος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018.,υπό την πεφωτισμένη Προεδρία του Μακαριότατου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Κυρίου ημών Κυρίου Θεοδώρου Β΄.


Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με την εισήγηση του Μακαριότατου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Κυρίου Θεοδώρου Β΄, ο οποίος θα δώσει το στίγμα του για το έργο και την πορεία του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου.Την αντιφώνηση θα κάνει ο πρώτος τη τάξει ιεράρχης,

Εισήγηση σχετική για το Ουκρανικό αναμένεται να κάνει ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος
,
Για τη συνάφεια του κοινωνικού – πολιτισμικού έργου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας με τους στόχους των Διεθνών Πολιτικών και Κοινωνικών Οργανώσεων, θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Ζάμπιας και Μαλάουι κ. Ιωάννης.

Για την Οικονομία και Ακρίβεια στα Ιερά μυστήρια θα μιλήσει ο Επίσκοπος Μπουρούντι και Ρουάντα κ. Ιννοκέντιος. Με θέμα τις προκλήσεις της σύγχρονης Ιεραποστολής θα μιλήσει ο Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου