Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Ρωσίδα μαχαίρωσε τον φίλο της επειδή νόμιζε ότι ήταν λυκάνθρωποςΣε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών καταδικάστηκε μία 22χρονη Ρωσίδα η οποία, ισχυριζόμενη ότι ήταν βαμπίρ, μαχαίρωσε τον σύντροφό της επειδή θεωρούσε πως ήταν λυκάνθρωπος.

Η Εκατερίνα Τίρσκαγια, σύμφωνα με την Daily Mail, πίστευε πως ήταν η Έλενα Γκίλμπερτ, η πρωταγωνίστρια της αμερικανικής σειράς με βαμπίρ The Vampire Diaries. Γνωρίστηκε με τον φίλο της μέσω των social media και κοιμήθηκαν μαζί για πρώτη φορά στο σπίτι του, όμως το επόμενο πρωί, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο άνδρας στο δικαστήριο, η 22χρονη ξαφνικά «άλλαξε» και του είπε πως ήταν βαμπίρ και είχε αποστολή να σκοτώνει λυκανθρώπους.

Εκείνος της είπε ότι δεν πιστεύει σε υπερφυσικά όντα και την παρότρυνε να πάει στο σπίτι της, όμως εκείνη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε την ώρα που έβγαινε από το μπάνιο. Κατάφερε να την αφοπλίσει, όμως η 22χρονη πήρε ένα άλλο μαχαίρι και του το κάρφωσε στο στήθος.

Ο άνδρας, σοβαρά τραυματισμένος, βγήκε από το διαμέρισμά του και χτυπούσε τις πόρτες των γειτόνων του ζητώντας βοήθεια. Εκείνοι κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία, και τελικά μετά από νοσηλεία ο άνδρας επέζησε της επίθεσης.

Η 22χρονη κρίθηκε από ψυχολόγο ότι είχε σώας τας φρένας και, πέρα από την ποινή φυλάκισης, καλείται να πληρώσει στο θύμα της το ποσό των 4.400 ευρώ ως ηθική βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου