Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Ιρλανδία: Ο κύριος Ν.Σκευούλης αποσύρει την υποψηφιότητα τουΑγαπητά μέλη και φίλοι της Ελληνικής Κοινότητας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μέλος του νυν Δ.Σ, κύριος Ν.Σκευούλης αποσύρει την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές για προσωπικούς λόγους.Θα παραμείνει όμως υποστηρικτής του έργου της Ελληνικής Κοινότητας και αρωγός στο έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Τον ευχαριστούμε πολύ για την πολυετή προσφορά του όχι μόνο ως μέλος του Δ.Σ αλλά και ως δραστήριο μέλος της Κοινότητας μας.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι η επόμενη τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 2 μ.μ. στο
Guinness Enterprise Centre,
Taylor's Lane,
Ushers,
Dublin 8
Ireland
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα έχει ως εξής:
Εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης : Πρόεδρο, Γραμματέα και ένα Μέλος

(παρακαλούμε θερμά όποιος ενδιαφέρεται να μας ειδοποιήσει μέχρι τις 7/12 ώστε να φτιαχτεί ένα σχέδιο σωστής και γρήγορης καταμέτρησης ψηφοδέλτιο επειδή έχουμε μεγάλο αριθμό υποψηφίων)
Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και αποδοχή των πρακτικών
Έκθεση του ταμία και αποδοχή της έκθεσης
Εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Διάφορα θέματα

Η Γενική Συνέλευση θα εκλέξει τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Ταμία καθώς και τα δύο Μέλη του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας.
Δικαίωμα ψήφου έχουν:
Όλα τα τακτικά μέλη που έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους ως τις 7/12/ 2018.
Μέλη που ήταν μη τακτικά το 2017, και που το 2018 έχουν γίνει τακτικά, εφ' όσον έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους.

Νέα άτομα στην Κοινότητα θα μπορούν να εγγραφούν μέλη για το 2018-2019 και να παραστούν στις διαδικασίες χωρίς δικαίωμα ψήφου.
Η διαδικασία εκλογής θα έχει ως εξής:
Το ψηφοδέλτιο αναγράφει τα ονόματα των εννέα (9) υποψηφίων και κάθε ψηφοφόρος καλείται να επιλέξει ένα υποψήφιο για την θέση του προέδρου, ένα για την θέση του αντιπροέδρου, ένα για την θέση του ταμία και δύο για τη θέση του μέλους.
Η επιλογή υποψηφίου γίνεται μαρκάροντας με μαύρο ή μπλε στυλό στο κουτάκι δίπλα από το όνομα του υποψηφίου. Κάθε άλλος τρόπος επιλογής υποψηφίου καταστεί το ψηφοδέλτιο άκυρο.
Ψηφοδέλτια στα οποία θα υπάρχουν πάνω από 5 ψήφοι, και ψηφοδέλτια όπου κάποιος υποψήφιος έχει λάβει πάνω από μια ψήφο για την ίδια θέση θα ακυρωθούν.
Μέλη που δε μπορούν να παραστούν στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν μέσω συμβατικής αλληλογραφίας, με τη ψήφο να παραληφθεί από την Πρόεδρο μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018. Σε αυτήν την περίπτωση:
Το μέλος της κοινότητας εκτυπώνει σε Α4 χαρτί το ψηφοδέλτιο όπως έχει αποσταλεί από την Ελληνική κοινότητα. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης οφείλει να ενημερώσει έγκαιρα την κοινότητα ώστε να του αποσταλεί/ παραδοθεί ψηφοδέλτιο.


2. Το ψηφοδέλτιο διπλώνεται και τοποθετείται σε ανώνυμο σφραγισμένο φάκελο.Αν ο εξωτερικός φάκελος δεν αναφέρει το όνομα του αποστολέα τότε δεν θα ληφθεί υπόψην διότι θα είναι αδύνατον να γνωρίζει η εφορευτική επιτροπή αν ο αποστολέας είναι τακτικό μέλος ή όχι.
Ο σφραγισμένος φάκελος με το ψηφοδέλτιο τοποθετείται σε δεύτερο σφραγισμένο φάκελο που αναγράφει το όνομα και τη διεύθυνση του μέλους (αποστελέας/ψηφοφόρος).
Ο φάκελος παραδίδεται ή αποστέλλεται ταχυδρομικά στη γραμματεία της δεύτερης έδρας της Ελληνικής Κοινότητας υπ' όψιν της προέδρου Στέλλας Ξενοπούλου,

δηλαδή:

Stella Xenopoulou
President
Hellenic Community of Ireland,
Guinness Enterprise Centre,
Taylor's Lane,
Usher's,
Dublin 8
Ireland6. Αυτοί οι φάκελοι θα μεταφερθούν ανέπαφοι και θα ανοιχτούν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στη Γενική Συνέλευση.


Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου