Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Τέλος Απριλίου ολοκληρώνεται το Γενικό Νοσοκομείο ΛάρνακαςΤέλος Απριλίου 2019 θα ολοκληρωθεί η επέκταση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ενώ στο παρόν στάδιο το έργο έχει ολοκληρωθεί στο 70%.

Σύμφωνα με απάντηση ημερομηνίας 27 Νοεμβρίου 2018 της Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Βασιλικής Αναστασιάδου στην ερώτηση ημερομηνίας 28 Σεπτεμβρίου 2018, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας Χρίστου Ορφανίδη για την επέκταση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, δηλώνει πως μέχρι στιγμής έχει αποπερατωθεί περίπου το 70% των συνολικών εργασιών που αφορούν την επέκταση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Στο παρόν στάδιο, όπως συμπληρώνει, εκτελούνται οι πιο κάτω εργασίες:
τοποθέτηση κεραμικών και ψευδοροφών στο ισόγειο και
τοποθέτηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στον πρώτο και τρίτο όροφο.

Ωστόσο, στην επιστολή της η Υπουργός Μεταφορών τονίζει πως σύμφωνα με τον Φιλικό Διακανονισμό που επιτεύχθηκε στις 2/5/2018 στην Κεντρική Επιτροπή Αλλαγών και Απαιτήσεων (ΚΕΑΑ) παρουσία του Εργολάβου, η αναθεωρημένη ημερομηνία αποπεράτωσης του Έργου έχει οριστεί η 30ή Απριλίου 2019.

Τέλος επισημαίνει ότι το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε το Έργο να ολοκληρωθεί στη συμφωνηθείσα ημερομηνία, καθώς τα αρμόδια Τμήματα παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του Έργου.

kathimerini.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου