Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωση του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας ΑουγκσμπουργκΑγαπητοί γονείς και μέλη του συλλόγου,

στις 08.12.2018 θα γίνει η ετήσια συνάντηση των μελών του συλλόγου των ΤΕΓ-Αουγκσμπουργκ. Εντός των ημερών θα σας στείλουμε την πρόσκληση.Παρακαλούμε εκεινους που δεν κατέβαλαν τη συνδρομή για το σύλλογο όπως ρυθμίσουν την εκκρεμότητα άμεσα.

Το ποσό της συνδρομής αντιστοιχεί σε 0,50 ΕΥΡΩ περίπου ανα ώρα μαθήματος και καλύπτει τις αναγκες του σχολείου. Έχουμε απόλυτη κατανόηση για εκείνους που δεν είναι διατεθημενοι να πληρώσουν τη προαιρετικη συνδρομή 2018/2019 και δεν θα ξανά επανέλθουμε στο θέμα. Τους παρακαλούμε δε θερμως μέχρι τη συνάντηση όπως καταβάλλουν συγκεκριμένες προτάσεις μεταξύ των άλλων και προς μείωση του κόστους.

Από την άλλη χωρίς τη κάλυψη των εξόδων είναι αδύνατον να λειτουργήσει ο σύλλογος και βάση της νομοθεσιας χωρίς σύλλογο δεν υπάρχουν και τα μαθήματα των ΤΕΓ.

Επισης πληροφοριακά, εγκυρα μέλη του συλλόγου βάση καταστατικού είναι ΜΟΝΟ εκείνοι που έχουν καταβάλλει τη συνδρομή.

Όπως λοιπόν και σε κάθε άλλο σύλλογο έτσι και εδώ (θα γίνει θέμα στην ετήσια συνάντηση), ο σύλλογος οφείλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του (ενημέρωση γονέων μέσω WhatsApp, δωρεά οργάνωση βιβλίων, σχολικά έξοδα, κλπ. κλπ.) αποκλειστικά και μόνο στα έγκυρα μέλη του.

Ευχαριστουμε για τη κατανόηση

Ο σύλλογος των ΤΕΓ-Αουγκσμπουργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου