Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

Το πρώτο ελληνικό» beach bar στην ΑυστραλίαΓεύση από ελληνικό καλοκαίρι πήραν το περασμένο Σαββατοκύριακο όσοι βρέθηκαν στην δημοφιλέστερη παραλία της Νότιας Αυστραλίας, Glenelg, όπου πλέον για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο παραλιακό bar της Αυστραλίας το οποίο θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών επτά μέρες την εβδομάδα έως και τις 17 Μαρτίου 2019.

«Το Σαββατοκύριακο υποδεχθήκαμε πλήθος επισκεπτών και μείναμε κατενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση και τα θετικά σχόλια του κόσμου. Αναμένουμε φέτος το καλύτερο καλοκαίρι και τα πιο όμορφα καλοκαιρινά Χριστούγεννα εδώ στην Νότια Αυστραλία και στην παραλία Glenelg» δήλωσε στον «Νέο Κόσμο» ο διευθυντής της επιχείρησης, Luke Donaldson.

Εμπνευσμένο από τα παραλιακά μαγαζιά που συναντά κανείς σχεδόν σε όλες τις ελληνικές παραλίες, το The Moseley Beach Club είναι το πρώτο μπαρ πάνω στην άμμο σε ολόκληρη την Αυστραλία και αποτελεί, αναμφίβολα, ένα από τα μεγαλύτερα highlight της Πολιτείας, ενώ πέρσι υποδέχθηκε πάνω από 30.000 επισκέπτες συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην ενίσχυση της οικονομίας της περιοχής.
«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που καταφέραμε και φέτος να πάρουμε την έγκριση του Δήμου, ενώ η ανταπόκριση του κόσμου στο άκουσμα ότι θα είμαστε και πάλι κοντά τους μας έχει ενθουσιάσει» λέει ο κ. Donaldson.

«Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε και πάλι τους φίλους μας στη νέα ανανεωμένη μας επιχείρηση στην καρδιά του Glenelg και, φυσικά, προσκαλούμε τους πάντες να ζήσουν μαζί μας αυτή την μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία που φέτος θα διαρκέσει τέσσερις ολόκληρους μήνες».
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της επιχείρησης, το The Moseley Beach Club ήταν μια ιδέα που υπήρχε στα σκαριά εδώ και πέντε χρόνια και η έμπνευση ήρθε, φυσικά, από τις παραλίες της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, όπου τέτοιες επιχειρήσεις λειτουργούν με τεράστια επιτυχία εδώ και χρόνια.

Η επιχείρηση ανήκει σε τρεις αθλητές και τρεις Νοτιοαυστραλούς επιχειρηματίες και ήδη λειτουργεί ως πόλος έλξης επισκεπτών και τουριστών, ενώ σύμφωνα με τους ντόπιους, πρόκειται για μια ανάσα καλοκαιρινής δροσιάς που, όμως, φαίνεται να έχει συμβάλλει σημαντικά και στην αύξηση της εμπορικής κίνησης της περιοχής που θεωρείτο ανέκαθεν τουριστική.
Το παραλιακό μπαράκι και εστιατόριο έχει δημιουργήσει ήδη 40 νέες θέσεις εργασίας.

«Η ζωή είναι πάντα πιο όμορφη όταν βρίσκεται κανείς σε μια παραλία, γι’ αυτό σας προσκαλούμε να περάσουμε όλοι μαζί ένα υπέροχο καλοκαίρι και να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα» καταλήγει ο κ. Donaldson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου