Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Στη φυλακή 60χρονη Ελληνίδα που φέρεται να έστειλε δέμα με βόμβα στη ΜέρκελΜία 60χρονη από τα νότια προάστια της Αθήνας φυλακίστηκε επειδή είχε στείλει τρομοδέμα στην Άνγκελα Μέρκελ!

Ήταν τον Νοέμβριο του 2010 όταν η «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» απέστειλε συνολικά 14 παγιδευμένα δέματα σε πρεσβείες στην Ελλάδα αλλά και σε στόχους του εξωτερικού.

Ανάμεσά τους ήταν και η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ με αποστολέα το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, καθώς επίσης και ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και ο τότε πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Το παγιδευμένο δέμα που εστάλη στην Άνγκελα Μέρκελ είχε εξουδετερωθεί έξω από την Καγκελαρία καθώς δεν πέρασε τα σκάνερ.

Μετά από πολυετή ανάλυση των γερμανικών Αρχών, βρέθηκε πάνω στο βιβλίο που περιείχε το τρομοπακέτο το αποτύπωμα της 60χρονης και το εύρημα στάλθηκε προ μερικών εβδομάδων από την Γερμανία στην ΕΛ.ΑΣ και τις δικαστικές Αρχές.

Σύμφωνα με το vima.gr, η ταυτοποίηση του δακτυλικού αποτυπώματος ήταν άμεση αφού η 60χρονη είχε κατηγορηθεί για ορισμένες υποθέσεις οικονομικής φύσεως, μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών κλπ., και έτσι υπήρχαν αποτυπώματά της στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ.

Η γυναίκα δήλωσε άγνοια για το πως βρέθηκε το αποτύπωμά της στο βιβλίο που εστάλη στην Μέρκελ με την ίδια να δηλώνει πως στο παρελθόν συμμετείχε σε δανεισμούς, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Οι Αρχές αποφάσισαν την προφυλάκισή της.

Πηγή:eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου