Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Τραγωδία με 27χρονη ομογενή στο Λονγκ AϊλαντΠέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης ομογενούς, Γεωργιάνας Κατσωνοπούλου (Georgiana Katsonopoulos), το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι της, στο Γκλεν Κόουβ (Glen Cove), μετά από επέμβαση των ανδρών της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στον «Ε.Κ.» η Αστυνομία του Glen Cove, το περιστατικό συνέβη στις 6 Νοεμβρίου, στις 12:37 μετά το μεσημέρι, όταν ο Διευθυντής Λειτουργίας και Ασφαλείας του κτιρίου όπου διέμενε η Κατσωνοπούλου ειδοποίησε τις Αρχές προκειμένου να επέμβουν.

Λίγο νωρίτερα, είχε παρατηρήσει πως από το διαμέρισμα αναδυόταν έντονη δυσοσμία.

Οι αστυνομικοί, όταν διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση, μπήκαν από την πόρτα, όπου και ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του «Ε.Κ.», η 27χρονη Γεωργιάνα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή τουλάχιστον πριν από 2-3 εβδομάδες, αλλά δεν είχε γίνει προσπάθεια αναζήτησής της, προκειμένου το σώμα της να εντοπιστεί νωρίτερα.

Η Γεωργιάνα Κατσωνοπούλου ήταν κόρη του Αιγιώτη Σπύρου Κατσωνόπουλου, ενώ είχε και ιταλική καταγωγή, από την πλευρά της μητέρας της.

Σχετικά με τα αίτια του θανάτου, δεν έχει εξαχθεί επίσημο πόρισμα σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη, με τις Αρχές να εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, την πιθανότητα αυτοκτονίας ή υπερβολικής χρήσης ουσιών.

Πάντως, η Αστυνομία του Glen Cove συνιστά ακόμη υπομονή για συμπεράσματα, τονίζοντας ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματα, δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου