Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

Ομογενείς του Μόντρεαλ συγκέντρωσαν 22.000 δολάρια για τα παιδιά της ΕλλάδαςΜε πολλή αγάπη οι ομογενείς του Μόντρεαλ συγκέντρωσαν 22.000 για την Επιτροπή Συμπαράστασης Παιδικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας «Magic Mission» κατά την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης».


Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και προετοιμάστηκε από τα ακούραστα μέλη με την αρωγή, τη γενναιοδωρία και την υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των χορηγών, των δωρητών και των εθελοντών, που αφιλοκερδώς ανταποκρίνονται κάθε φορά στο κάλεσμά τους και στηρίζουν το έργο τους.

«Για μια φορά ακόμα, πιστοί στο κάλεσμα της Αγάπης, είμαστε εδώ για να δηλώσουμε ότι προχωράμε ενωμένοι στο δρόμο που ενώνει την πατρίδα μας με μας εδώ στην ξενιτιά, βοηθώντας τα παιδιά και όσους έχουν ανάγκη, με τη δική μας αλληλεγγύη και αγάπη», είπε μεταξύ άλλων, στη σύντομη ομιλία της η πρόεδρος του «Magic Mission», Βρισηίς Μαύρου-ΠαϊδούσηΣτιγμιότυπο από την εκδηλωση του Magic Mission στο Μοντρεάλ στις 11 Νοεμβρίου (ευγενική παραχώρηση της ΕΚΜΜ).

Και συνέχισε, απευθυνόμενη στους παρευρισκόμενους: «Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την παροικία των Ελλήνων του Μόντρεαλ, γιατί ανταποκρίνεται πάντα στο κάλεσμά μας και εκφράζει με συνέπεια την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη απέναντι στα παιδιά της πατρίδας μας. Οι εθελοντές του ‘Magic Mission’, μπροστάρηδες στον αγώνα αυτόν, με την αδιαπραγμάτευτη δική σας συμμετοχή, βοηθάμε όπου μας έχουν ανάγκη και δεν σας κρύβω, οι ανάγκες είναι πολλές και μεγάλες. Οι αποστολές μας σε κοντέινερ φτάνουν απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα. Σε Οργανισμούς, σε Ιδρύματα, σε Ορφανοτροφεία, παντού όπου μας ζητούν τη βοήθεια και τη στήριξή μας».

Η κ. Μαύρου έκλεισε την ομιλία της καταχειροκροτούμενη, με την ευχή να διατηρείται άσβεστη η φλόγα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης απέναντι στα παιδιά της πατρίδας, για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους σ’ ένα όμορφο ελπιδοφόρο μέλλον.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αρχιμανδρίτης π. Δημήτριος Αντωνόπουλος, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Μόντρεαλ, Μιχάλης Γαβριηλίδης, η ομοσπονδιακή βουλευτής Εμμανουέλλα Λαμπροπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αγλαΐα Ρεβελάκη και Μαίρη Ντέρου, ο πρόεδρος του Ελληνικού Κογκρέσου Κεμπέκ, Ιωάννης Θεοδοσόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΚΜΜ Νικόλαος Τ. Παγώνης, ο γενικός διευθυντής του Σχολείου «Σωκράτης-Δημοσθένης», Χρήστος Αδαμόπουλος, κ.ά.

Πηγή: «ΕΚΜΜ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου