Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Το πρόγραμμα ακολουθιών της Ενορίας Reutlingen για τον ΟκτώβριοΤην Κυριακή 28 Οκτωβρίου θα τελέσουμε την Πανηγυρική Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 .Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι σε κάθε ευκαιρία που μας θυμίζει το ένδοξο παρελθόν της πατρίδας μας, μας γεμίζει υπερηφάνια και μας διδάσκει πόσο πολύτιμο είναι το αγαθό της Ειρήνης για το οποίο προσευχόμαστε σε κάθε Θεία Λειτουργία και σε κάθε Ακολουθία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να συγκινούνται αλλά και να μαθαίνουν οι νεότεροι και να χαίρονται.

Τέλος με τη βοήθεια του Θεού ΉΔΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ και πλεόν υπάρχει αρκετός χώρος για όλους μας , ενώ και το χτίσιμο του Πνευματικού Κέντρου που θα στεγάσει όλο τον Ελληνισμό της Ενορίας μας αλλά και οικογένειες με μικρά παιδιά που έρχονται για θεραπείες και εγχειρίσεις προχωράει πολύ γρήγορα. Χρειαζόμαστε όμως την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων!

Γίνε και ΕΣΥ με 10 ή 20 € κάθε μήνα ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ και βοήθησε το Όραμα όλων μας να ολοκληρωθεί . Για κάθε Δωρεά θα λαμβάνετε απόδειξη για την Εφορία.

Η Αγιογράφηση της Εκκλησίας μας συνεχίζεται!

Εδώ βλέπετε το Αγιογραφικό Σχέδιο και πως θα

γίνει η Εκκλησία μας όταν τελειώσει.

Το κόστος για κάθε Ολόσωμο Άγιο ή Αγία είναι 900 €

και για κάθε Μετάλλιο είναι 600 €, ενώ για κάθε

Δωρεά θα λαμβάνετε απόδειξη για την Εφορία.

Πρόσφερε κι ΕΣΥ ως Δωρεά έναν Άγιο ή Αγία!


Αριθμ. Λογαριασμού για Δωρεές:
G.O.M.v.D, Kirchengemeinde Reutlingen
IBAN: DE65 6405 0000 0000 483737
BIC: SOLADES1REU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου