Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

Νέες πτήσεις από Κέρκυρα για Λονδίνο, Κεφαλονιά για Βερολίνο, Άκτιο -Αννόβερο«Τη συνεχή άνοδο του τουριστικού ρεύματος προς τα νησιά του Ιονίου, σηματοδοτεί η αυξημένη τουριστική ζήτηση και η αναβαθμισμένη συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες». Αυτό τονίζει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος.
Στο δελτίο τύπου αναφέρεται επίσης ότι «σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία «RYANAIR», έχουν μέχρι στιγμής προγραμματιστεί οκτώ πτήσεις την εβδομάδα επί πλέον, οι οποίες αρχίζουν από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Για την Κέρκυρα έχουν ήδη ανακοινωθεί νέες πτήσεις από τα αεροδρόμια Λονδίνου (SouthEnd), Μπολόνια και Λίβερπουλ (συνολικά έξη πτήσεις), ενώ χθες ανακοινώθηκαν άλλες δύο πτήσεις ανά εβδομάδα (Τετάρτη και Σάββατο) για την Κεφαλονιά από Βερολίνο (Tegel), από 03 Απριλίου έως 26 Οκτωβρίου.

Όλες οι παραπάνω πτήσεις συμβάλλουν αποτελεσματικά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε επτάμηνη βάση, αλλά επί πλέον παρέχουν την δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες (και όχι μόνον) να ταξιδεύουν από τον τόπο τους στο εξωτερικό σε χαμηλότερους αεροπορικούς ναύλους.

Επίσης στο πλαίσιο της συνεργασίας της Π.Ι.Ν με την αεροπορική εταιρεία «BRITISH AIRWAYS», ανακοινώθηκαν δύο νέες συνδέσεις την εβδομάδα από Λονδίνο (Heathrow) με Άκτιο από 29 Μαΐου έως 29 Σεπτεμβρίου (Τετάρτη και Κυριακή).

Αυτό θα συμβάλλει στην μείωση του ελλείμματος αεροπορικών θέσεων από την Μεγάλη Βρετανία το οποίο παρουσιάστηκε μετά την αναστολή πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας «Monarch Airlines» το 2017.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η σύνδεση του Ακτίου με το Ανόβερο από την αεροπορική εταιρεία «CONDOR» από 21 Μαΐου έως 08 Οκτωβρίου (κάθε Τρίτη).

Τα παραπάνω, εδραιώνουν την πεποίθηση για μια ακόμα καλλίτερη ποσοτικά και ποιοτικά τουριστική περίοδο το 2019, αλλά επιβραβεύουν τις δράσεις της Π.Ι.Ν για την περαιτέρω διείσδυση στη Γερμανική αγορά».ερτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου