Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018

Πρόστιμο σε γνωστή Γερμανίδα ηθοποιό που έκανε στριπτίζΠρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ επιβλήθηκε σε βάρος της γνωστής Γερμανίδας ηθοποιού και παραγωγού Άντζε Μόνινγκ, η οποία βγήκε στον δρόμο και άρχισε να χορεύει προκλητικά μπροστά σε αστυνομικούς με πολιτικά σε πάρκινγκ στο Τζένγκεν της νότιας Γερμανίας, δείχνοντάς τους τα οπίσθια και τα γεννητικά της όργανα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του πρακτορείου Sputnik, η 40χρονη ηθοποιός δήλωσε στη Bild πως αποφάσισε να το κάνει «αυθόρμητα», ενώ φορούσε ένα see-through ρούχο και φούστα χωρίς να έχει εσώρουχα από κάτω. Ωστόσο, είπε πως δεν ήξερε ότι αυτοί που την έβλεπαν ήταν αστυνομικοί και ότι την κατέγραφαν.Η Μόνινγκ- η οποία είναι ευρέως γνωστή στο γερμανικό τηλεοπτικό κοινό για τον ρόλο της καλόγριας Τζένι στην τηλεοπτική σειρά «Um Himmels Willen» (σε ελεύθερη απόδοση, «Για όνομα του Θεού») το 2007-2009.

Εκφράζοντας την οργή της για το πρόστιμο που της επιβλήθηκε, είπε πως το γυμνό είναι κάτι φυσικό, διαμαρτυρήθηκε πως οι αστυνομικοί δεν της είπαν κάτι ενώ παρακολουθούσαν και την κατέγραφαν (χωρίς την άδειά της, όπως τόνισε), και διερωτήθηκε «αν πραγματικά θέλουμε να ζούμε σε μια κοινωνία όπου δεν μπορείς να κάνεις ανούσια πράγματα χωρίς να το σκέφτεσαι, όπου όλοι καταγράφονται κρυφά σε βίντεο, όπου μηνύουν ο ένας τον άλλον αντί να μιλούν μεταξύ τους, και που η ανοχή και η αποδοχή θα είναι σύντομα ξένες λέξεις». Επίσης, άσκηση έφεση.

https://www.huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου