Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018

Ιρλανδία: Συναυλία με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων της Αττικής


Greece Wildfires-Charity Concert.

Συγκλονισμένοι από την τραγωδία που χτύπησε τους συνανθρώπους μας στις πυρκαγιές του Ιουλίου, έχοντας μαζί μας την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα , το Kilnaughtin Group (Patrick Comeford),Rathkeale, τον μοναδικό Donal Lunny όπως και τον ξεχωριστό Theo Dorgan, βοηθάμε όσο μπορούμε, άμεσα, μέσω της οργάνωσης μιας συναυλίας τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές της Αττικής.

Στη συναυλία, συμμετέχουν αφιλοκερδώς εκτός από τους παραπάνω επώνυμους Ιρλανδούς καλλιτέχνες,Έλληνες μουσικοί που ζουν στην Ιρλανδία Ιορδάνης Σιδηρόπουλος, Αντώνης Καλαμούτσος, Βασίλης Δρακάκης.
Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, στον μουσικό χώρο The Grand Social –Lower Liffey Street,Dublin 1 ,δίνουμε ραντεβού Ανθρωπιάς.
Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη μοναδική συγκυρία, για να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

Με την κα Stacy Feldman στο greecefires@gmail.com
Με τον Ταμία της Ελληνικής Κοινότητας κο Μιχάλη Γιούλτον στο 086 8159487 ή myoulton@yahoo.com.
Με τον κο Πάντυ Σάμμον στο 085 1174710 ή psammon@gmail.com


Τιμή εισιτηρίου: 25 ευρώ
Ώρα έναρξης: 19.30
Ανοίξαμε ειδικό λογαριασμό στην τράπεζά μας ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό τον σκοπό. Επιδιώκουμε τα χρήματα να φτάσουν στα χέρια των ατόμων που έχουν πραγματική ανάγκη και γι’ αυτό επικοινωνούμε άμεσα με τις οικογένειες των θυμάτων και μέσω έμπιστων μελών μας.
Αν δεν μπορείτε να έρθετε στη συναυλία και θέλετε να βοηθήσετε τους πυρόπληκτους μαζί μας παρακαλούμε καταθέστε στον παρακάτω ειδικό λογαριασμό:
Sort Code: 931012
Account Number: 26256158
IBAN: IE50AIBK93101226256158
BIC/Swift: AIBKIE2D
Ευχαριστούμε θερμά τη φίλη μας Stacy Feldmann για την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση αυτής της συναυλίας.
Μετα τιμής
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου