Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Βραδιές Jazz, 1 και 2 Ιουνίου 2018 στο Λουξεμβούργο

Ο Μίτος υποδέχεται το καλοκαίρι με μελωδική ΤΖΑΖ, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιουνίου, στη BRASSERIE WENZEL του Abbaye de Neumünster (28, rue Münster L-2160 Luxembourg /http://www.brasseriewenzel.lu).Ο Δημήτρης Καλαντζής είναι καταξιωμένος πιανίστας στην ελληνική τζαζ σκηνή και ευρύτερα γνωστός με το Dimitris Kalantzis Quintet από το πλατινένιο άλμπουμ τους με τις τζαζ διασκευές σε έργα του Μάνου Χατζιδάκι.


https://www.youtube.com/watch?v=ssqHgSdyjDc
https://www.youtube.com/watch?v=NW9GcFE6R08


Μαζί με τους επίλεκτους μουσικούς συνεργάτες του (Ντίνος Μάνος, κοντραμπάσο, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, τρομπέτα, Σπύρος Παναγιωτόπουλος, ντραμς) και την ξεχωριστή φωνή της Αθηνάς Ρούτση, θα μας προσφέρουν δύο βραδιές Vocal Jazz, παρουσιάζοντας το άλμπουμ της Αλεξάνδρας Παπαναστασίου "The Light You Shed", καθώς και δείγματα από τη δική τους δισκογραφία.


Η Αλεξάνδρα Παπαναστασίου, δασκάλα μουσικής και συνθέτης, είναι κάτοικος Λουξεμβούργου τα τελευταία είκοσι χρόνια. Το πρώτο της τζαζ έργο με τίτλο "The Light You Shed" (https://www.youtube.com/watch?v=TMYSvqvIe4E&t=421s), σε στίχους της Ιωάννας Κουγεντάκη και ενορχήστρωση του Γιάννη Αντωνόπουλου, ηχογραφήθηκε στην Αθήνα το 2017 και παρουσιάζεται για πρώτη φορά ζωντανά στο Λουξεμβούργο.


Έναρξη: 21.00
Εισιτήρια: προπώληση (mitos.asbl@gmail.com): 20€ / στην είσοδο: 25€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου