Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Ουγγαρία: Εννέα νεκροί σε δυστύχημαΜικρό λεωφορείο που μετέφερε Ρουμάνους επιβάτες συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό με τραγικό απολογισμό εννέα νεκρούς στην Ουγγαρία και καθώς φαίνεται ο οδηγός του λεωφορείου βρισκόταν ζωντανά στο Facebook την ώρα της σύγκρουσης, όπως μεταδίδουν ρουμανικά Μέσα ενημέρωσης.

Όλοι οι επιβάτες του μικρού λεωφορείου, καθώς και ο οδηγός, επτά άνδρες και δύο γυναίκες, έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, που σημειώθηκε χθες Τρίτη σε απόσταση περίπου 60 χιλιομέτρων από τη Βουδαπέστη, σύμφωνα με την ουγγρική Αστυνομία. Όλα τα θύματα είναι Ρουμάνοι, διευκρίνισε το ρουμανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Πολλοί ρουμανικοί ενημερωτικοί ιστότοποι δημοσίευσαν βίντεο που μάλλον προέρχεται από το κινητό τηλέφωνο του οδηγού του λεωφορείου. Τον βλέπει κανείς να χαμογελά διαβάζοντας σχόλια που είχαν αναρτήσει χρήστες του διαδικτύου σχετικά με αυτό το βίντεο.


Ο οδηγός του minibus φαίνεται να στρέφει στη συνέχεια προς τον δρόμο την κάμερα του τηλεφώνου του και βλέπει κανείς το όχημά του να περνάει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να κάνει προσπέραση. Κατευθύνεται τότε πάνω σε ένα φορτηγό που έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση. Το βίντεο διακόπτεται ξαφνικά.

Σύμφωνα με την ουγγρική Αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού τραυματίσθηκε ελαφρά. Διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Πηγή: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου