Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Λεωφορείο πήρε φωτιά στο κέντρο της Ρώμης λόγω έκρηξης ελαστικούΛεωφορείο πήρε φωτιά εξαιτίας έκρηξης ελαστικού του στον κεντρικό δρόμο της Ρώμης Βία Ντελ Τριτόνε. Μια γυναίκα που επέβαινε στο δημόσιο μέσο μεταφοράς, μεταφέρθηκε με ελαφρά εγκαύματα στο νοσοκομείο, αλλά η γενικότερη κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία.

Σύννεφο πυκνού μαύρου καπνού είναι ορατό από πολλά κεντρικά σημεία της ιταλικής πρωτεύουσας και οι φλόγες επεκτάθηκαν σε διπλανό κτήριο. Η άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστών επέτρεψε να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Il rogo del bus #Atac in via del #Tritone a #Roma (#Video) pic.twitter.com/LAPpEDQVRG

— Pierluigi Allotti (@Allotti) May 8, 2018Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, καθοριστικά ήταν τα αντανακλαστικά του οδηγού του λεωφορείου, ο οποίος βοήθησε όλους τους επιβάτες να κατέβουν αμέσως.

Roma via del Tritone #incendio #roma pic.twitter.com/t6iWlxgWUj

— Stefano Mecchia (@stefano_mecchia) May 8, 2018Το συγκεκριμένο λεωφορείο βρισκόταν σε λειτουργία εδώ και 15 χρόνια και , όπως τονίζει η ίδια η εταιρία των δημοτικών λεωφορείων της Ρώμης, η Atac, τους τελευταίους μήνες καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να μειωθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων, που οφείλονται στην παρωχημένη τεχνολογία των μέσων μεταφοράς της. Οικονομικές δυσκολίες (κυρίως το τεράστιο χρέους του δήμου)δεν επιτρέπουν, στην φάση αυτή, την αγορά μεγάλου αριθμό καινούριων λεωφορείων.

pic.twitter.com/2KYSusjl3I

— Antonio Naddeo (@AntonioNaddeo) May 8, 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου