Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

Επέστρεψε σπίτι αβλαβής η Eftyhia Galanis που αγνοούνταν στην ΑστόριαΕπέστρεψε σπίτι της σώα και αβλαβής μετά από δύο 24ωρα η 14χρονη Ευτυχία Γαλάνη, η οποία αγνοούνταν από το βράδυ της Παρασκευής.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης απαντώντας σε ερώτηση του «Εθνικού Κήρυκα» επεσήμανε ότι δεν είχαν ακριβή ώρα και ότι επέστρεψε μεταξύ 8.30 μ.μ. του Σαββάτου και τις 10.30 π.μ. της Κυριακής.

Η 14χρονη Ευτυχία Γαλάνη (Eftyhia Galanis) εξαφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο οι οικείοι αποτάθηκαν στο 114ο Αστυνομικό Τμήμα της Αστόριας και δήλωσαν την εξαφάνισή της.

Στο ανακοινωθέν της Αστυνομίας αναφερόταν πως η Ευτυχία Γαλάνη είναι γνωστή και ως Εφη ( Effy) και διαμένει στη διεύθυνση 21-15 19th Street (διαμέρισμα 2 Α) της Αστόριας και η τελευταία φορά που την είχε δει κάποιος ήταν το βράδυ της Παρασκευής 30 Μαρτίου, στις 10:00 μ.μ., στο σπίτι της.

Στο ανακοινωθέν αναφέρεται ως ασιατικής καταγωγής Asian/Pacific Islander, αλλά το ονοματεπώνυμό της παρέπεμπε σε ομογενή.

Ο «Ε.Κ.» έγειρε τα εύλογα ερωτήματα τόσο σχετικά με την εθνική της καταγωγή στο Τμήμα Επικοινωνιών της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, όσο και ως προς το ποιος δήλωσε την εξαφάνισή της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου