Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

Νεκρός ο αρχηγός της Φιορεντίνα Ντάβιντε ΑστόριΘρηνεί το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο Ντάβιντε Αστόρι, αρχηγός της Φιορεντίνα, και διεθνής με την εθνική Ιταλίας απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ήταν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Ούντινε για τον αγώνα με την Ουντινέζε, αλλά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στο πρωινό του ξενοδοχείου ανησύχησε τους συμπαίχτες τους.
Όταν τον βρήκαν ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αστόρι βρέθηκε στο δωμάτιο του και το δυσάρεστο νέο ανακοίνωσε η ομάδα του. Όπως ήταν φυσικό ο σημερινός αγώνας με την Ουντινέζε δεν θα πραγματοποιηθεί, ενώ όπως όλα δείχνουν θα αναβληθεί και η υπόλοιπη αγωνιστική.

Ο Αστόρι πριν από δύο εβδομάδες είχε γίνει πατέρας, ενώ πρόσφατα είχε συμφωνήσει και με την Φιορεντίνα για ανανέωση της συνεργασίας τους.

«Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της.Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ» αναφέρει ανακοίνωση.

http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου