Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Ο Κώστας Πουτακίδης ξεσήκωσε τους Ομογενείς της Αυστραλίας

της Βάσως Αννουλίδου


Είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που συνδυάζει πολλά χιλιόμετρα στο μουσικό στερέωμα, εξαιρετική φωνή, χαμηλό προφίλ, σεβασμό στη δουλειά και τους συνεργάτες του, ενώ παράλληλα καταφέρνει όπου και να εμφανιστεί να γεμίζει μαγαζιά. Πιστός στην παραδοσιακή μουσική και με μία ερμηνεία στα λαϊκά ακούσματα που θα ζήλευαν πολλοί, ο Κώστας Πουτακίδης από την Ακρινή Κοζάνης μάγεψε για μία ακόμη φορά τους Ομογενείς της Αυστραλίας. Ιδιαίτερα αγαπητός στην Κοινότητα της Μελβούρνης επέλεξε να εμφανιστεί για δεύτερη φορά σε ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα το «Kinisi live».


Επί δύο μήνες με τη συνοδεία του σολίστα Κυριάκου Παπαδόπουλου στο κλαρίνο διασκέδασαν την ομογένεια με ένα μοναδικό τρόπο. Είναι γνωστό άλλωστε ότι αποτελούν πετυχημένο δίδυμο επί σκηνής ξεσηκώνοντας τους θαμώνες σε κάθε τους πρόγραμμα.
Για τον Κώστα Πουτακίδη η ομογένεια αποτελεί πλέον δεύτερη οικογένεια καθώς οι δεσμοί που έχει αναπτύξει κατά την παραμονή του εκεί είναι πολύ ισχυροί. Η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του έκδηλη καθώς πέρα από τη φωνή του ο χαρακτήρας του κερδίζει μικρούς και μεγάλους.


«Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτούς τους ανθρώπους που με τη ζεστή τους αγκαλιά με έκαναν για δεύτερη φορά να νιώσω σα να είμαι στην πατρίδα μου. Τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη που μας δώσανε. Κάναμε φίλους που μπήκαν στην καρδιά μας και τη ζωή μας για πάντα. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο, συνεργάτη και επιχειρηματία Βασίλη Παπαδόπουλο για την όλη στήριξη και άψογη φιλοξενία στο «Kinisi live in Melbourne». Καλή αντάμωση στην πατρίδα και εύχομαι να είναι ευτυχισμένο το νέο έτος για όλο τον κόσμο γεμάτο υγεία, αγάπη και όνειρα... Ευχαριστώ από καρδιάς, δήλωσε ο Κώστας Πουτακίδης.


Πηγή: Kozan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου